Ιφιγένεια Πιερίδου: Αυτός είναι ο λόγος που αποχώρησε από τη «Γη της Ελιάς»

Τον λόγο για τον οποίο αποφάσισε να μετακομίσει μόνιμα στην Ελλάδα από την Κύπρο και να αποχωρήσει από τη Γη της Ελιάς εξήγησε η Ιφιγένεια Πιερίδου σε συνέντευξη  που έδωσε στο «Tv Mania» και στη δημοσιογράφο Αφροδίτη Γεωργίου.

Διάβασε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω:

Τον τελευταίο καιρό κυκλοφόρησαν διάφορα δημοσιεύματα για το αν τελικά φεύγεις οριστικά από το καστ της «Γης της Ελιάς» και πας στην «Ηλέκτρα», τη νέα σειρά της ΕΡΤ. Μέχρι τώρα, εσύ δεν αποκάλυψες τι ακριβώς ισχύει. Τελικά, πού θα σε βλέπουμε;

Γενικά γράφονται διάφορα και η αλήθεια είναι ότι μέχρι σήμερα δεν μίλησα για τις αλλαγές στα επαγγελματικά μου. Φέτος, λοιπόν, όντως θα είμαι στο καστ της σειράς εποχής της ΕΡΤ «Ηλέκτρα». Και όντως έχω αποχωρήσει από τη σειρά «Η Γη της Ελιάς». Ο ρόλος μου εκεί έχει ολοκληρωθεί. Να πω, ότι τη συγκεκριμένη δουλειά θα την έχω πάντα μέσα στη καρδιά μου. Μου άφησε φίλους και πάρα πολύ καλές συνεργασίες. Όπως αυτές με τους σκηνοθέτες της σειράς, πολύ όμορφες στιγμές. Έκλεισε πολύ όμορφα για μένα το ταξίδι της «Ευτυχίας».

Σε τι ρόλο θα σε δούμε στην «Ηλέκτρα»;

Είναι ένα ερωτικό δράμα εποχής. Εγώ θα υποδυθώ την Ουρανία, ένα κορίτσι συνεσταλμένο, ρομαντικό, καθωσπρέπει για την τότε εποχή. Θα τη δούμε όμως κάποια στιγμή να κάνει τη δική της επανάσταση…

Τι σε γοήτευσε σε αυτή η σειρά και αποφάσισες να μετακομίσεις στην Ελλάδα;

Η μετακόμιση δεν έχει να κάνει με τη σειρά. Δηλαδή, μετακόμισα και μετά βρήκα τη δουλειά αυτή…

Γιατί πήρες την απόφαση να αποχωρήσεις από τη «Γη της Ελιάς»;

Δεν ήταν μια απόφαση που πήρα με ευκολία. Σκεφτόμουν όμως πολλά χρόνια να ζήσω και εκτός Κύπρου και να δοκιμαστώ στην Ελλάδα. Φυσικά, η Κύπρος πάντα θα είναι ο τόπος μου, το σπίτι μου. Απλώς είχα μια ανάγκη για αλλαγή, για κάτι καινούριο. Κάπως έτσι το αποφάσισα να μετακομίσω και να αποχωρήσω και από τη σειρά. Φαντάσου, ήθελα να φύγω πριν την εποχή του κορονοϊού. Μετά όμως «χτύπησε» η πανδημία και δεν τα κατάφερα. Τότε, ήρθε και η πρόταση για τη «Γη της Ελιάς», την οποία αποδέχθηκα με πολλή χαρά, αλλά μετά από δύο χρόνια, αισθάνθηκα ότι ολοκλήρωσα τον κύκλο μου.

Read More

And More