Ηλέκτρα: Η σκληρή σκηνή του βιασμού – Συγκλόνισε με την ερμηνεία της η Έμιλυ Κολιανδρή

Η άγρια ανάμνηση της Ηλέκτρας από την στιγμή του βιασμού έκανε τους χρήστες στο twitter να σχολιάσουν για άλλη μια φορά τις ερμηνείες των πρωταγωνιστών και ειδικά δε την πρωταγωνίστρια της σειράς, Έμιλυ Κολιανδρή

Το κουβάρι της ιστορίας, που διαδραματίζεται στα μέσα της δεκαετίας του ’70, ξετυλίγεται σιγά-σιγά, με τους τηλεθεατές να ακολουθούν την αφήγηση της πρωταγωνίστριας, η οποία εγκλωβίστηκε σε έναν ανεπιθύμητο και καταπιεστικό γάμο.

Όλα αυτά εξελίσσονται στη νήσο Αρσινόη, όπου ταυτόχρονα παρακολουθούμε τις ιστορίες των υπόλοιπων κατοίκων που συνδέονται μεταξύ τους και φέρνουν ανατροπές και εκπλήξεις.

Στο επεισόδιο της Τρίτης η Ηλέκτρα (Έμιλυ Κολιανδρή) υποδέχεται στο σπίτι της για φαγητό τον νέο δάσκαλο του νησιού (Αποστόλης Τότσικας), με τον οποίο είχε συναντηθεί προηγουμένως στην ύπαιθρο. Ο σύζυγός της εξακολουθεί να τη διατάζει και να της φέρεται αυταρχικά, απαιτώντας μάλιστα να αλλάξει ακόμη και το κόκκινο φόρεμα που επέλεξε η ίδια για το δείπνο, θεωρώντας το προκλητικό.

Μετά από μία δυσάρεστη συνάντηση με τον Νικόλα, τον γιο του δημάρχου, με τον οποίο η Ηλέκτρα φλέρταρε σε νεαρότερη ηλικία, η πρωταγωνίστρια φέρνει στον νου της τη σκηνή του βιασμού, τον οποίο υπέστη ένα βράδυ από τον πρώην αγαπημένο της.

Read More

And More