Ιλένια Ουίλιαμς: Η σχέση με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και η αναφορά στην απώλεια του πατέρα της, Ρομπερτ Ουίλιαμς

Για την απώλεια του πατέρα της, Ρόμπερτ Ουίλιαμς, τη σχέση της με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο αλλά και την προσωπική της ζωή σήμερα, μίλησε η Ιλένια Ουίλιαμς στην εκπομπή «Mega Καλημέρα».

«Ο πατέρας μου δεν ήθελε να ασχοληθώ με αυτόν τον κλάδο. Δεν ήθελε να το κάνω επαγγελματικά. Δεν περίμενα ποτέ να πάρω κάποια δικαίωση ή να μου πει μπράβο. Την πρώτη φορά που ήρθε και με άκουσε, ήταν ευχαριστημένος, του άρεσε. Ήταν και πολύ αυστηρός, δε του φαινόταν, αλλά ήταν αυστηρός. Ήταν πρότυπο πατέρα για μένα, για τα παιδιά του έκανε τα πάντα.

Η απώλεια είναι κάτι που δε ξεπερνάς ποτέ, απλά μαθαίνεις να ζεις με αυτό. Ετοιμαζόμουν για κάποιο λόγο χρόνια γι’ αυτή την απώλεια. Επειδή είχε μεγάλη διαφορά ηλικίας με τη μαμά μου, σκεφτόμουν ότι θα φύγει νωρίτερα» ανέφερε αρχικά για τον πατέρα της που έχει φύγει από τη ζωή.

Στη συνέχεια, η Ιλένια Ουίλιαμς αναφέρθηκε στη σχέση της με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο με τον οποίο υπήρξαν ζευγάρι για πέντε χρόνια, λέγοντας, «Ο Δημήτρης ήταν μέλος της οικογένειας. Ήμασταν μαζί πέντε χρόνια, οπότε είχανε πολύ καλή σχέση. Το πιο σημαντικό είναι να υπάρχει αγάπη, και ανάμεσά μας υπάρχει. Οι γονείς μας έφυγαν σχεδόν παράλληλα. Είναι όλα αυτά που δε μπορούν να σε κάνουν να έχεις κάποιο αρνητικό συναίσθημα. Μεγαλώσαμε μαζί».

Η Ιλένια Ουίλιαμς όμως, μίλησε και για τις φήμες που την ήθελαν σε σχέση με τον Κώστα Αναγνωστόπουλο αλλά και το ενδεχόμενο να τη δούμε να ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας.

«Την προσωπική μας ζωή, καλό είναι να την κρατάμε για εμάς. Είτε είναι κάτι που ισχύει, είτε όχι, θα ήθελα να είναι για μένα πλέον. Θα ήθελα να κάνω οικογένεια, θέλω να κάνω παιδιά, αλλά δε σου κρύβω ότι είναι κάτι που με φοβίζει κάπως, από άποψη ευθύνης. Γενικά δε με φλερτάρουν οι άντρες κι επίσης δε θέλω να με φλερτάρουν, είμαι εντάξει» είπε.

Read More

And More