Ηλιάνα Μαυρομάτη – «Αυτή η Νύχτα Μένει»: Οι διάσημοι γονείς της, ο Βασίλης Μπισμπίκης και οι κρίσεις πανικού

Η Ηλιάνα Μαυρομάτη είναι η πρωταγωνίστρια της νέας σειράς του Alpha «Αυτή η Νύχτα Μένει», η οποία κάνει πρεμιέρα την Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου.

Η νεαρή ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Happy Day και την Όλγα Λαφαζάνη και μίλησε για τον ρόλο της, τη συνεργασία της με τον Βασίλη Μπισμπίκη αλλά και την έντονη δημοσιότητα που βίωσε εξαιτίας των διάσημων γονιών της.

«Μου έγινε η πρόταση από το κανάλι και από την εταιρεία παραγωγής, την δέχτηκε με ενθουσιασμό. Ήταν πολύ άμεση η ανταπόκρισή μου στην πρόταση αυτή. Δεν είχα διαβάσει το βιβλίο, το διάβασα αμέσως μετά. Η Ζέτα είναι μια νέα γυναίκα, καταδιωκόμενη που προσπαθεί να βρει έναν δικό της τόπο. Δεν έχω δυσκολευτεί με το να τραγουδάω στη σειρά, στη σκηνή το τραγούδι ντουμπλάρεται. 

Η συνεργασία μου με τον Βασίλη Μπισμπίκη είναι υπέροχη. Είναι πολύ καλός συνεργάτης και ηθοποιός. Πρώτη φορά δουλεύουμε μαζί και είναι μεγάλη μου χαρά, τον εκτιμώ πολύ» ανέφερε αρχικά η Ηλιάνα Μαυρομάτη.

«Δεν είδα ποτέ ανταγωνιστικά την τηλεόραση επειδή οι γονείς μου δούλευαν. Φρόντισαν να μη μου λείψουν. Με είχε τρομάξει το κομμάτι της δημοσιότητας που βίωνα μέσω της μητέρας μου, όταν ήμουν παιδί. Ήταν πολύ έντονο, ειδικά τη δεκαετία του ΄90. Δεν το καταλάβαινα ακριβώς και δεν μπορούσα να το διαχειριστώ. Όταν βγαίναμε έξω με τη μητέρα μου μας μιλούσε ο κόσμος. Δεν μπορούσα να καταλάβω γιατί» εξομολογήθηκε η 33χρονη ηθοποιός.

 

«Έχω άγχος. Το χειρότερο είναι ότι δεν εκδηλώνεται, το βιώνω εσωτερικά. Παλαιότερα πάθαινα κρίσεις πανικού τώρα σιγά σιγά μεγαλώνοντας ηρεμούν αυτά. Η ψυχανάλυση με βοήθησε» αποκάλυψε η Ηλιάνα Μαυρομάτη.

Κλείνοντας, η Ηλιάνα Μαυρομάτη ανέφερε: «Με φλερτάρουν διακριτικά μέσω social. Δεν ασχολούμαι ιδιαίτερα με τον εαυτό μου. Κάνω γυμναστική και προσέχω τα μαλλιά μου. Επιθυμώ εδώ και χρόνια να κάνω παιδί. Δεν έχει υπάρξει ο άνθρωπος που θα με εμπνεύσει».

Read More

And More