Site icon TLIFE

Ηλιάνα Μαυρομάτη: Η εξομολόγηση για την μητέρα της, Λίλα Καφαντάρη – «Ήταν δύσκολο που με μεγάλωσε μόνη της»

Η Ηλιάνα Μαυρομάτη βρέθηκε καλεσμένη στο The 2Night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για την πορεία της, ενώ αναφέρθηκε στην σχέση με την μητέρα της, Λίλα Καφαντάρη.

Όπως τόνισε η ηθοποιός, έχει λάβει αρκετά σχόλια για την μητέρα της, την οποία χαρακτήρισε ως έναν άνθρωπο με ευαισθησία και αγάπη. 

«Επειδή κοντεύω τα 40, το βρίσκω ανακύκλωση να αναφέρονται στους γονείς μου. Όμως είναι φυσικό. Η μαμά μου είναι καλά. Με έχουν σταματήσει άνθρωποι στον δρόμο και μου έχουν πει ότι είχαν αφίσα της μαμάς μου στο δωμάτιό τους.

Έχω πολλά στοιχεία από τη μαμά μου, που νομίζω ότι τα απωθώ σχεδόν όλα μέσα από την αντίδραση του να μην της μοιάσω. Τελικά γίνομαι όλο και πιο ίδια», είπε η Ηλιάνα Μαυρομάτη. 

Μιλώντας για τα ιδιαίτερα στοιχεία της μητέρας της: «Την ευαισθησία της και την αγάπη για τους ανθρώπους. Την εντιμότητα και το αίσθημα δικαίου. Την κοινωνικότητά της, το πώς αγαπάει τη ζωή και είναι γενναία. Το πώς με μεγάλωσε μόνη της και τώρα καταλαβαίνω πόσο δύσκολο είναι για μια γυναίκα. Στη δεκαετία των τριάντα της έπρεπε να μεγαλώνει μόνη της ένα παιδί. Είναι καλά και ασχολείται με τα πολιτικά και τα συνδικαλιστικά», ανέφερε η Ηλιάνα Μαυρομάτη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

 

© 2026 tlife.gr