Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Αποκαλύπτει πώς την προσέγγισε ο Snik πριν κάνουν σχέση

Καλεσμένη στην εκπομπή “Καλύτερα δε γίνεται” βρέθηκε το μεσημέρι της Κυριακής η Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Η οικοδέσποινα του “Pop up” μίλησε μεταξύ άλλων για τον σύντροφό της, Snik, ενώ αποκάλυψε πώς εκείνος την προσέγγισε πριν κάνουν σχέση.

“Μέσω Instagram με προσέγγισε. Μου έστειλα πάρα πολλά μηνύματα. Μου άρεσε από πριν γι’ αυτό και απάντησα στο μήνυμα. Σκεφτόμουν ότι θα έρθει κάποια στιγμή. Έβαλα κι εγώ το σπόρο μου. Μου έκανε μεγάλη εντύπωση στο πρώτο ραντεβού γιατί έχει πολλές γνώσεις για τη μόδα, για ό,τι τρώγαμε. Ξέρει τόσα πολλά πράγματα που δεν τα γνωρίζει ο κόσμος, δεν τα δείχνει κιόλας γιατί κάνει τη δουλειά του και μένει σε αυτό. Δεν το προβάλλει ούτως ή άλλως. Είναι ένα καλό παιδί, έχει μια πολύ καλή ψυχή.

Δεν νομίζω ότι καταλαβαίνει ο ένας τον άλλον στη δουλειά γιατί κάνουμε δύο διαφορετικές δουλειές. Ο ένας δουλεύει μέρα και ο άλλος νύχτα. Οπότε μόνο και μόνο αυτό είναι ένα πρόβλημα αλλά το βρίσκεις τον τρόπο. Καμαρώνουμε ο ένας τον άλλον. Είμαστε δύο παιδιά που ξεκινήσαμε από το 0 και έχουμε δουλέψει πάρα πολύ. Αυτό είναι που εκτιμάμε ο ένας στον άλλον”, ανέφερε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Δες το βίντεο:

Read More

And More