Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Δε ζήτησα συμβουλές από τη Βίκυ Καγιά για το Shopping Star, ούτε θα το κάνω»

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μετακινείται στο Star από τον ΣΚΑΪ και όπως ανακοινώθηκε, αναλαμβάνει την παρουσίαση του Shopping Star στη θέση της Βίκυς Καγιά.

Η κάμερα της εκπομπής «Καλοκαίρι #yes» συνάντησε την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και εκείνη μίλησε για το νέα αυτό τηλεοπτικό της βήμα και αποκάλυψε αν είχε κάποια επικοινωνία με την προκάτοχό της Βίκυ Καγιά.

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη γι’ αυτό το βήμα. Είναι ένα πρόγραμμα που έχει αγαπηθεί από πολλές γυναίκες στην Ελλάδα, το λατρεύουν, βλέπουμε το στυλ τους. Σίγουρα είναι ένα πρόγραμμα που η Βίκυ Καγιά έχει αφήσει το στίγμα της, πολύ σημαντικό, πολύ επιτυχημένο όλα αυτά τα χρόνια.

Ελπίζω να βάλω κι εγώ το λιθαράκι μου και να έχουμε μια νέα σελίδα σε αυτό το πρόγραμμα που βλέπουμε όλα αυτά τα χρόνια. Δε μίλησα με τη Βίκυ Καγιά για να μου δώσει συμβουλές, ούτε θα το κάνω. Θα προσπαθήσω με τον δικό μου τρόπο κι ελπίζω να τα καταφέρω» ανέφερε αρχικά η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Στη συνέχεια, μίλησε και για το My Style Rocks ενώ αποκάλυψε και αν ζήτησε τη συμβουλή των συνεργατών της για να πάρει την απόφαση να αναλάβει την παρουσίαση του Shopping Strar.

«Δεν γνωρίζω αν έχει βρεθεί ο αντικαταστάτης μου στο My Style Rocks. Είναι και αυτό ένα πολύ αγαπημένο πρόγραμμα. Τον ΣΚΑΪ τον αγαπώ. όπως και τους συνεργάτες μου, πάρα πολύ. Η αλήθεια είναι ότι δεν είμαι από τους ανθρώπους που μοιράζονται πολλά πράγματα όταν θέλουν να αποφασίσουν κάτι γιατί δε θέλω στο τέλος να θεωρήσω ότι έχω επηρεαστεί από κάποιον και ότι δεν έχω αποφασίσει μόνο μου.

Ειδικά τον τελευταίο καιρό, το περνάω όλο μόνη μου αυτό το ζόρι αλλά στο τέλος ξέρω ότι είτε λάθος είτε σωστό, τα έχω κάνει και αποφασίσει όλα μόνη μου. Δε θα με δυσκολέψει τίποτα» είπε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164