Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Έκανε πρεμιέρα με το “Pop Up” στον Alpha – Τα πρώτα λόγια της (video)

Πρεμιέρα στον Alpha με την εκπομπή “Pop Up” έκανε, το μεσημέρι της Δευτέρας, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου!

Η έναρξη της εκπομπής πραγματοποιήθηκε με τους συνεργάτες της Ηλιάνας, Αφροδίτη Γραμμέλη, Φωτεινή Πετρογιάννη, Κωνσταντίνο Ντάφλο και Παναγή Τζωρτζάτο να κάνουν πασαρέλα και να ποζάρουν για το… εξώφυλλο του τηλεοπτικού περιοδικού «Pop Up». Αυτό που, ωστόσο, έλειπε ήταν η παρουσιάστρια της εκπομπής, Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα των συνεργατών της, είχαν να τη δουν από το γύρισμα του τρέιλερ της καμπάνιας του Alpha για τα Alpha Stories, όταν η Ηλιάνα, χάρη στα μπαλόνια, πετούσε ψηλά. Απ’ ό,τι φάνηκε… είχε ξεμείνει εκεί. Μετά την «προσγείωσή» της, όλα ήταν έτοιμα για το καινούριο, φρέσκο και ανατρεπτικό «Pop Up!».

Το πρώτο πράγμα που είδαμε ήταν το υπερπαραγωγή πλατό της εκπομπής, ενώ στη συνέχεια η παρουσιάστρια έκανε την είσοδό της χορεύοντας με ανεβασμένη διάθεση.

Στη συνέχεια, εμφανίστηκαν οι συνεργάτες της και όλοι μαζί κάθισαν σε ένα μεγάλο τραπέζι, με την Ηλιάνα να λέει την πρώτη “καλησπέρα” της σεζόν. “Καλησπέρα! Καλώς ήρθατε στο Pop Up. Εδώ θα βρείτε αγάπη, συναίσθημα και πάνω από όλα αλήθεια… Είναι αλήθεια! Έχετε κάνει Pop Up και έχετε εμένα παρουσιάστρια… Καλώς σας βρήκα…”, είπε χαρακτηριστικά.

Αμέσως μετά, η παρουσιάστρια σύστησε στο τηλεοπτικό κοινό την ομάδα της και συζήτησε μαζί τους για τη γνωριμία τους και την εμπειρία τους στον χώρο.

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

Read More

And More