Site icon TLIFE

Ηλιάνα Παπαγεωργίου για Έλενα Χριστοπούλου: «Η δικαστική διαμάχη συνεχίζεται και αυτό είναι όλο»

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου παραχώρησε μια μεγάλη και αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και στη Ζήνα Κουτσελίνη.

Η παρουσιάστρια του GNTM και μοντέλο απάντησε πως η δικαστική διαμάχη με την Έλενα Χριστοπούλου συνεχίζεται, ωστόσο δεν θα ήθελε να μιλήσει παραπάνω για το συγκεκριμένο θέμα.

«Πολλές φορές σκέφτομαι ότι δεν είμαι πια αυτό το κορίτσι που είχε τη χαρά και την αφέλεια και όλη αυτή, ξέρεις, την ελευθερία και την εμπιστοσύνη. Σίγουρα πια είναι λίγο πιο δύσκολα τα πράγματα για μένα. Τα σκέφτομαι δύο και τρεις φορές όλα πλέον» τόνισε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

«Πλέον υπάρχει μία δικαστική διαμάχη που συνεχίζεται και αυτό είναι όλο. Δεν υπάρχει κάτι άλλο» απάντησε για τη διαμάχη της με την Έλενα Χριστοπούλου.

YouTube video player 

Όπως έγινε γνωστό την προηγούμενη Παρασκευή 14 Νοεμβρίου, το μοντέλο, παρουσιάστρια και κριτής του GNTM κατέθεσε ενώπιον του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, εναντίον της πρώην μάνατζερ της αγωγή – μαμούθ ζητώντας 1.000.000 ευρώ για ηθική βλάβη αλλά και μήνυση στην εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών για τα αδικήματα της: «Κακουργηματικής υπεξαίρεσης άνω των 120.000 ευρώ, τελεσθείσα κατ’ εξακολούθηση, κακουργηματική πλαστογραφία άνω των 120.000 ευρώ, κακουργηματική παραβίαση του νόμου περί προσωπικών δεδομένων τελεσθείσα κατ’ εξακολούθηση με οικονομικό αντικείμενο άνω των 120.000 ευρώ και υπεξαγωγή εγγράφων».

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του TLIFE, η πλευρά της Έλενας Χριστοπούλου θα προχωρήσει άμεσα σε νέα γραφολογική μελέτη, διορίζοντας δικό της γραφολόγο.

Το TLIFE αποκάλυψε, επίσης, ότι η πλευρά της Έλενας Χριστοπούλου θεωρεί πως διαθέτει ισχυρότατα αποδεικτικά στοιχεία, που αντικρούουν τους ισχυρισμούς περί 7 πλαστών υπογραφών σε σύνολο 67 συμβάσεων.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, στην κατοχή της υπάρχουν e-mails στα οποία η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δίνει ρητή έγκριση να μπει η υπογραφή της σε συμβάσεις, σε περιπτώσεις που η ίδια βρισκόταν στο εξωτερικό ή δεν μπορούσε να εξυπηρετήσει γραφειοκρατικές υποχρεώσεις, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Εκτός από τα e-mail υπάρχουν και άλλα ακλόνητα ντοκουμέντα, που αναμένεται να προσκομιστούν στο δικαστήριο και από αυτά συνάγεται ξεκάθαρα, ότι οι υπογραφές μπαίνουν κατόπιν εντολής της ίδιας της κυρίας Παπαγεωργίου, κάτι που καταργεί τον ισχυρισμό της πλαστογραφίας.

 

© 2025 tlife.gr