Ηλιάνα Παπαγεωργίου: “”Οι άνθρωποι που ήταν στη χθεσινή φωτογράφηση του GNTM άφησαν την κατάσταση να ξεφύγει” (video)

Τη χθεσινή φωτογράφηση του GNTM με τα ζευγάρια και τον έντονο προβληματισμό που προκάλεσε η συμπεριφορά του Έντουαρντ προς την παρτενέρ του την ώρα της δοκιμασίας σχολίασαν στο Pop Up το μεσημέρι της Τετάρτης. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μάλιστα, δε δίστασε να πάρει θέση και να μιλήσει για το πως θα αντιδρούσε η ίδια ως μοντέλο σε μια αντίστοιχη περίπτωση ενώ αναφέρθηκε και στο πως χειρίστηκαν την όλη κατάσταση οι άνθρωποι που βρίσκονταν εκεί.

“Άντε και ο Έντουαρντ δε το σκέφτηκε και δε τη βοήθησε, αυτό το κορίτσι γιατί δε πάτησε τα δυο πόδια του κάτω να πει “Έντουαρντ κάτσε λίγο ρε αγόρι μου, δυο είμαστε που φωτογραφιζόμαστε, ηρέμησε να κάνω και εγώ τη δουλειά μου”. Εγώ μιλάω από εμπειρία. Αν πήγαινα σε φωτογράφηση και άρχιζε να με τραβάει δεξιά και αριστερά κάποιος θα του έλεγα, “ωπα, ηρέμησε λίγο, μην τραβάς να κάνουμε τη δουλειά μας”” είπε αρχικά η Ηλιάνα Παπαγεωργιού.

Όταν δε τέθηκε το ζήτημα γιατί κανείς από τους κριτές δεν αντέδρασε, είπε “Ο κριτής που είναι παρών δε μπορεί να πει παραπάνω πράγματα, μπορεί να μιλήσει μέχρι ένα σημείο και πρέπει ο coach να κάνει όλη τη δουλειά. Δε νομίζω ότι βοήθησαν την κατάσταση, την άφησαν με κάποιο τρόπο. Τηλεοπτικά βγήκε αλλά δε ξέρω. Το γύρισμα αυτό κρατάει πολλές ώρες. Βέβαια έχουν λίγο χρόνο δε μπορούσε να πει κάποιος, “βρε Έντουαρντ δώσε λίγο χρόνο στο κορίτσι”; Παλεύανε κανονικά. Δεν αισθάνθηκε καλά το κορίτσι”.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου άλλωστε είναι από τους ανθρώπους που ξέρουν πολύ καλά πως γίνονται τα γυρίσματα αφού υπήρξε κριτής του show για δυο σεζόν.

 

Read More

And More