Ηλίας Γκότσης – Εύη Σαλταφερίδου: Ξεσπάει ο αδερφός του για τις φήμες που τους θέλουν ζευγάρι

Ο Ηλίας Γκότσης και η Εύη Σαλταφερίδου έχουν έρθει αρκετά κοντά μέσα στο Survivor All Star, γεγονός που έχει πυροδοτήσει τις φήμες ότι κάτι τρέχει ανάμεσά τους.

Μάλιστα, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που κυκλοφορούν τέτοιες φήμες καθώς και το 2018 όταν ο Ηλίας Γκότσης κέρδισε το Survivor βγήκαν δημοσιεύματα ότι διατηρούσε σχέση με την πρώην συμπαίκτριά του.

Βέβαια, μέσα από την εκπομπή «Γεια σου» ο αδερφός του Ηλία Γκότση, Θοδωρής διέψευσε κατηγορηματικά τις εν λόγω φήμες, τονίζοντας πως οι δυο τους είναι καλοί φίλοι και έξω από το παιχνίδι έχουν άλλους συντρόφους.

«Θεωρώ ότι ένας καλός δημοσιογράφος/αρθρογράφος που ξέρει να κάνει τη δουλειά του και θέλει να παρουσιάζει την αλήθεια στον κόσμο, γνωρίζει ότι τόσο ο Ηλίας, όσο και η Εύη, όχι μόνο έχουν συντρόφους εκτός παιχνιδιού, αλλά κάνουν και καθημερινή παρέα μεταξύ τους. Αυτό άλλωστε το είδαμε και στο έπαθλο επικοινωνίας. Οικογενειακώς στηρίζουμε τον Ηλία γιατί όλα τα χρόνια πορεύεται με βάση την ηθική και τις αξίες του» τόνισε στην εκπομπή ο Θοδωρής Γκότσης.

 

Read More

And More