Ηλίας Γκότσης: Η σκληρή απάντηση στον Κωνσταντίνο Βασάλο – «Αυτό δεν είναι αστείο και ξεπερνάει τα όρια»

Μετά την αποχώρηση από το Survivor All Star, ο Κωνσταντίνος Βασάλος μίλησε στο «Πρωινό μας» και μεταξύ άλλων, απάντησε στον Ηλία Γκότση και τα όσα είχε πει για εκείνον, μετά την αποβολή του.

«Δεν γίνεται να “δαγκώνεις το χέρι που σε ταΐζει”… Το χιούμορ του Βασάλου που τους προσβάλλει όλους το βλέπει ο κόσμος, είναι για το Δελφινάριο. Αρχίζει να βγαίνει ο χαρακτήρας του. Έκανα block τον Βασάλο, ήταν ο πρώτος που έκανα block όταν βγήκα. Με πείραξε όλη η στάση. Μπροστά μου δεν μου έλεγε τίποτα και μου έλεγε ευχαριστώ για αυτά που μοιραζόμουν… ήθελε να είναι το επίκεντρο» είχε πει ο Ηλίας Γκότσης.

Το πρωί της Τρίτης 27/6, ο Κωνσταντίνος Βασάλος δήλωσε στον ΣΚΑΪ: «Για ποιον λόγο να τον στηρίξω; Αν έλεγε μια συγγνώμη στον κ. Ατζούν θα είχαν λυθεί όλα. Ο Ηλίας είναι ξεροκέφαλος. Εγώ δεν απαίτησα ποτέ από τα κλεμμένα, γιατί εγώ είχα σπάσει από τον πρώτο μήνα την παρέα μαζί του. Ο Γκότσης έκανε παρέα με τον Πιλίδη και τον Μπόγδανο. Ήμουν σε άλλο σποτ με τον Τάκη και βλέπαμε περίεργες κινήσεις και ήμασταν οι πρώτοι που μιλήσαμε. Για ποιον λόγο πειράχτηκε ή ήθελε σύμμαχο δεν ξέρω.

Νεύρα θα έπρεπε να έχει με τον Μπόγδανο που ήταν κολλητοί, με τον Πιλίδη και την Εύη. Έχει βγάλει πικρία μάλλον επειδή ήθελε να γίνει αστείος και δεν το κατάφερε; Αν το χιούμορ μου είναι για το “Δελφινάριο”, αυτός είναι για τον Κορυδαλλό. Το χιούμορ είναι ένας δείκτης ευφυΐας. Ο Ηλίας μπορεί να λέει ό,τι θέλει, σεβαστό»

Η νέα απάντηση του Ηλία Γκότση

Ο Ηλίας Γκότσης απάντησε εκ νέου στον Κωνσταντίνο Βασάλο, μέσα από το προφίλ του στο Instagram. 

«Είμαι εδώ στο γυμναστήριο και κάποιος μου έστειλε αυτό εδώ (δείχνει τη δήλωση του Κωνσταντίνου Βασάλου). Όπως έχω κάνει και στο παρελθόν και δεν έχω σχολιάσει πολλά πράγματα, όχι επειδή σφυρίζω αδιάφορα αλλά επειδή πιστεύω ότι ο χρόνος είναι πολύτιμος και καλύτερα να τον αφιερώνεις εκεί που πρέπει…

Προφανώς είμαι κι εγώ ένας άνθρωπος που μου αρέσει το χιούμορ, αλλά καμιά φορά δεν είναι όλα αστεία, όπως τώρα αυτό δεν είναι αστείο και ξεπερνάει τα όρια. Προσβάλλει εκτός από εμένα και δικούς μου ανθρώπους. Καλό είναι να συνειδητοποιήσουμε ποια είναι τα όρια και πότε τα ξεπερνάμε.

Νομίζω ότι ποτέ μου δεν ξεπέρασα τα όρια και δεν έχω προσβάλει σίγουρα δημόσια με τέτοιο τρόπο κάποιο άνθρωπο. Από εκεί και πέρα το πώς μπορώ να διαχειριστώ την κατάσταση και γιατί το κάνω από το Instagram, είναι γιατί κάποιοι άνθρωποι εκτίθενται μόνοι τους με τα λόγια και τις πράξεις τους.

Και νομίζω ότι αυτό συμβαίνει κι αυτή τη φορά. Εγώ δεν έχω μιλήσει ποτέ για κανέναν άνθρωπο. Μάλλον κάποιος πρέπει να ξεπεράσει τα δικά του προβλήματα και επειδή όντως υπάρχει το κάρμα και καμιά φορά γυρνάει, είναι καλό να προσέχουμε τι λέμε», ακούγεται να λέει ο Ηλίας Γκότσης.

Read More

And More