Ηλίας Λογοθέτης: Όταν ο γιος του, Αλέξανδρος Λογοθέτης μιλούσε για την υγεία του πατέρα του

Ο σπουδαίος ηθοποιός Ηλίας Λογοθέτης άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 85 ετών, κάνοντας φτωχότερο το ελληνικό θέατρο. 

Μάλιστα, ο γιος του, Αλέξανδρος Λογοθέτης στην τελευταία του τηλεοπτική συνέντευξη, πριν από περίπου δυο μήνες είχε μιλήσει με τρυφερά λόγια για τον πατέρα του, αποκαλύπτοντας τα προβλήματα υγείας που τον ταλαιπωρούσαν τα τελευταία χρόνια.

Τότε που ο Αλέξανδρος Λογοθέτης είχε συναντήσει τον καλό του φίλο, Τάσο Ιορδανίδη στα πλαίσια της εκπομπής «Μπαμπα-δες» της ΕΡΤ.

«Σε αυτή τη φάση, αυτή τη στιγμή που μιλάμε σήμερα, τέλος του 2023, αρχές του 2024, η σχέση μου με τον πατέρα μου είναι καλύτερη από ποτέ άλλοτε. Νιώθω πολύ κοντά του ψυχικά, ίσως έχει να κάνει και με την δική μου προσωπική και δουλειά» είχε σημειώσει χαρακτηριστικά ο ηθοποιός που φέτος πρωταγωνιστεί στην «Παραλία» της ΕΡΤ.

 

«Στεναχωριέμαι γιατί απλά γιατί περνάει περιόδους δυσκολίας με την υγεία του τα τελευταία χρόνια. Ξέρεις, μπαινοβγαίνει και αυτό του έχει στοιχίσει στην επαφή του με τον γιο μας. Γιατί έχει λίγο μια φοβία γενικά, μια μικροβιοφοβία, όχι χωρίς λόγο. Είναι εκεί πάντως έστω και εξ αποστάσεως, μιλάει, ρωτάει και είναι ένας άνθρωπος που τώρα τελευταία ανακαλύπτω και εγώ πράγματα» είχε αποκαλύψει ο γνωστός ηθοποιός.

Read More

And More