Ηλίας Μελέτης: Τα κιλά που έχασε και η καραντίνα με τα παιδιά του! Σε ποια χώρα συνάντησε τις πιο όμορφες γυναίκες (βίντεο)

Ο  Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχτηκε το βράδυ της Πέμπτης  στο «The 2Νight Show» τον Μελέτη Ηλία.

Ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε  για τη «νέα πραγματικότητα» που βιώνει με την οικογένεια του, μένοντας σπίτι λόγω της δεύτερης καραντίνας, και αποκάλυψε πόσο πολύ του λείπει το θέατρο. Αναφέρθηκε όμως και στη σειρά «Τα Καλύτερα Μας Χρόνια» στην οποία πρωταγωνιστεί!

Για το σήριαλ που πρωταγωνιστεί: Τα καλύτερά μας χρόνια, διαδραματίζονται στην περίοδο της χούντας. Δείχνει μάλιστα τι έπαιζε η τηλεόραση τότε, από το αρχείο!

Για το κόψιμο του σήριαλ Κρατάς Μυστικό: Ένιωσα ότι δεν το ζήσαμε το “Κρατάς μυστικό”. Από το “Σόι σου” που κράτησε 5 χρόνια τελειώσαμε σε 5 μήνες. Βέβαια στην αρχή ήταν να κοπεί και το “Σόι σου”. Τα καλύτερά μας χρόνια μου άρεσε σαν consept.

Για το γεγονός ότι το νέο του σήριαλ είναι στην ΕΡΤ:Σκέφτηκα ότι και καλός να μην είμαι λίγοι θα το δούνε”

Για την καραντίνα: Η πρώτη ήταν πιο δύσκολη. Το βασικό πρόβλημα είναι τα παιδιά με τα σχολεία. Κάναμε τόσες δραστηριότητες και ξαφνικά το παιδί είναι στο σαλόνι στα κάγκελα. Για αυτούς που δεν έχουν αυτή τη στιγμή δουλειά είναι δύσκολα, Περνάμε μια δύσκολη μεταβατική βάση, Θα λένε τα εγγόνια μας ότι ο παππούς έζησε καραντίνα. Το ότι είμαι κάθε βράδυ σπίτι μετά τα γυρίσματα είναι για μένα μια νέα πραγματικότητα…. Στο σπίτι με τα παιδιά κουράζομαι περισσότερο τις καθημερινές

Για τα κιλά που έχασε:Έχασα κιλά για το σήριαλ. Ήθελα να είμαι λιγότερα κιλά από τα κανονικά μου. Το συζητήσαμε με την σκηνοθέτιδά μας και το αποφάσισα.

Για τα πιο όμορφα χρόνια της ζωής του:Τα καλύτερά μου χρόνια στη ζωή είναι στιγμές, Η γέννηση των παιδιών μου ήταν μαγικές στιγμές. Πριν ήταν μια περίοδος που γύρισα όλο τον κόσμο μέσα σε ένα μικρό χρονικό διάστημα. Από Λατινική Αμερική μέχρι την Κίνα. Τι ωραιότερες γυναίκες τις είδα στο Μαυροβούνιο. Και οι Ρωσίδες είναι ωραίες.

 

 

Read More

And More