Ηλίας Βαλάσης: Η εξομολόγηση για το σοβαρό ατύχημα – «Έσπασα 16 πλευρά»

O Ηλίας Βαλάσης βρέθηκε καλεσμένος στο Breakfast@star. Ο νικητής του πρώτου Survivor μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε μέσα αλλά και έξω από το ριάλιτι, αλλά και το τροχαίο που του άλλαξε τη ζωή.

«Πραγματικά αυτό που συνέβαινε με το Survivor ήταν τρομερό! Τα σκέφτομαι τώρα και βλέπω τα τωρινά παιδιά που νομίζουν ότι αυτό που συμβαίνει είναι συγκλονιστικό και φοβερό και λέω «Χριστέ μου τι να τους πω τώρα;». Με περίμενε από κάτω ένα βανάκι για το πότε θα βγω από το σπίτι και έβγαινα από άλλη πλευρά επί τέσσερις μήνες», είπε αρχικά ο Ηλίας Βαλάσης.

Και συμπλήρωσε για την ξαφνική δημοσιότητα: «Όλο αυτό ήταν πρωτοφανές στη δική μου λογική. Ποιος είμαι εγώ που τρέχουν οι κάμερες από πίσω μου; Το ζούσα όλο αυτό και έχασα το μυαλό μου, τελείως».

Ηλίας Βαλάσης το ατύχημα που τον αφύπνισε

Σε άλλο μέρος της συνέντευξής του, ο Ηλίας Βαλάσης παραδέχτηκε πως με την γυναίκα με την οποία είναι σήμερα παντρεμένος, είχε πάρει την απόφαση να χωρίσει μέχρι την στιγμή που όλα άλλαξαν μέσα του.

«Πήγαινα πολύ κόντρα με τον εαυτό μου και με τη ζωή που είχα. Ξαφνικά μια μέρα είπα χωρίζω, τέλος και την ίδια στιγμή μετά από 15 λεπτά είχαμε ένα σοβαρό ατύχημα. Εκείνη δεν έπαθε τίποτα, εγώ έσπασα 16 πλευρά. Εκείνη την στιγμή πάνω στον πόνο της είπα παντρευόμαστε, τέλος. Κατάλαβα ότι ήμουν» πρόσθεσε ο Ηλίας Βαλάσης στο Breakfast@star.

Read More

And More