Ηλίας Βαλάσης: Η συγκινητική εξομολόγηση για τον κολλητό του – «Ξεψύχησε στα χέρια μου»

Καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» βρέθηκε το απόγευμα της Τρίτης 4/4 ο Ηλίας Βαλάσης.

Ο φιναλίστ τους πρώτου Survivor που προβλήθηκε στην ελληνική τηλεόραση, μεταξύ άλλων, περιέγραψε μια συγκλονιστική ιστορία όταν ο κολλητός τους ξεψύχησε στα χέρια του.

«Σε μία άκυρη στιγμή της ζωής μου έρχεται ο στρατός, ενώ ήμουν ναυαγοσώστης. Μέχρι τότε υπήρχε μόνο χαβαλές, εκεί μέσα υπήρχαν δυσκολίες, πόλεμοι, αποστολές, θάνατοι. Εκεί ήμουν ο χαβαλές της παρέας, ακόμη και ως βατραχάνθρωπος», είπε αρχικά ο Ηλίας Βαλάσης.

«Ήταν συγκλονιστική εμπειρία, μέχρι που ήρθε ο πρώτος θάνατος συναδέλφου. Μετά ήρθε ο δεύτερος, μετά ήρθε μία αναπηρία, μετά μία άλλη αναπηρία», πρόσθεσε ο ηθοποιός.

«Στον πρώτο θάνατο, ο κολλητός μου ξεψύχησε στα χέρια μου. Από λάθος χειρισμό του αλεξίπτωτου, μπροστά στα μάτια όλων μας. Ωραία είναι που κάνουμε πλάκα και που είμαστε «βατράχια» και είμαστε σκληροί, μέχρι που έρχεται ο θάνατος να σου χτυπήσει την πόρτα και να σου θυμίσει ότι δεν είσαι τίποτα», αποκάλυψε ο Ηλίας Βαλάσης.

«Εκεί άρχισε η αντίστροφη μέτρηση μέσα μου, γιατί το ένα παιδί έγιναν δύο, τα δύο τρία, να και ένας μαθητής και μία αναπηρία, ο άλλος χωρίς πόδια, ο άλλος παράλυτος… οπότε εκεί δεν άντεξα. Νιώθεις ότι είσαι βιονικός, πάνω απ’ όλους», εξομολογήθηκε ο Ηλίας Βαλάσης.

Κλείνοντας, ο Ηλίας Βαλάσης μοιράστηκε και μια ιστορία που του έχει μείνει στη μνήμη μετά από αρκετά χρόνια, όταν είχε ένα τροχαίο με την μηχανή του.

«Μια φορά ήμουν στο δρόμο, είχα ένα τροχαίο με την μηχανή, έπεσα και δεν με βοήθησε κανένας. Με έσωσε Τούρκος σε τροχαίο, 10 Έλληνες με προσπέρασαν και έφυγαν. Με έβαλε ο άνθρωπος στο αμάξι του, του το χάλασα με τα αίματα το αμάξι, άφησε λεφτά εκεί μήπως τα χρειαστώ και εξαφανίστηκε, δεν τον ξαναείδα ποτέ στην ζωή μου», περιέγραψε ο Ηλίας Βαλάσης. 

Read More

And More