Ηλίας Βρεττός: «Είμαι σε μία περίοδο προσπάθειας αυτοβελτίωσης, με την σύζυγό μου κοινωνούμε κάθε εβδομάδα»

Για τον ρόλο του παρουσιαστή που έχει αναλάβει τη φετινή σεζόν, τα νούμερα τηλεθέασης αλλά και τη φάση αυτοβελτίωσης που περνά, μίλησε ο Ηλίας Βρεττός στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast @Star» και τον δημοσιογράφο Πάνο Παπαδόπουλο.

«Τα γυρίσματα πηγαίνουν τέλεια, η εκπομπή πηγαίνει καταπληκτικά. Πιστεύω ότι ήταν καίρια η απόφαση του καναλιού να αλλάξει η ώρα προβολής. Αυτό μας βοήθησε να πάμε ακόμη καλύτερα, συνεχίζουμε με αμείωτη ένταση», δηλώνει ο Ηλίας Βρεττός.

«Μακάρι να πάμε καλά, να βγει με το καλό η χρονιά και εδώ είμαστε να συζητήσουμε κι άλλα πράγματα», συμπληρώνει ο τραγουδιστής.

«Η παρουσίαση βεβαίως και είναι επάγγελμα και μάλιστα πολύ σοβαρό, που απαιτεί διάφορες δεξιότητες που προσπαθώ κι εγώ να αναπτύξω. Ελπίζω όσο προχωράω να γίνομαι και καλύτερος. Μπήκα με μία αθωότητα σε όλο αυτό, όσο προχωράω μένει ο επαγγελματισμός», απαντά ο Ηλίας Βρεττός στις πρόσφατες δηλώσεις της Κατερίνας Γερονικολού.

«Είμαι σε μία περίοδο απίστευτης προσπάθειας αυτοβελτίωσης. Έχω χάσει 9 κιλά, κάνω γυμναστική κάθε μέρα, προσέχω πάρα πολύ τη διατροφή μου, νηστεύουμε με την Αναστασία και κοινωνούμε κάθε βδομάδα. Πηγαίνω μία φορά την εβδομάδα σε ψυχολόγο, για να αναπτύξω τον εαυτό μου. Προσπαθώ φέτος να εξελίσσομαι», εξομολογείται ο Ηλίας Βρεττός σε άλλο σημείο των δηλώσεών του.

Read More

And More