Ηλίας Βρεττός για τις φήμες ότι «κόβεται» το Μεγάλο Παζάρι: «Το κανάλι θα με είχε ενημερώσει»

Ο Ηλίας Βρεττός έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «I Love ΣουΚου» και τον Αλέξανδρο Ρούτα. Ο γνωστός τραγουδιστής διέψευσε τις φήμες που θέλουν το «Πιο Μεγάλο Παζάρι» στον Alpha να ολοκληρώνεται πριν το τέλος της σεζόν, λόγω χαμηλής τηλεθέασης

«Το ευχαριστιέμαι πάρα πολύ, περνάω καταπληκτικά στα γυρίσματα και εισπράττω πολύ θετικά μηνύματα από τον κόσμο. Ο ρόλος του παρουσιαστή είναι κάτι πολύ καινούργιο για εμένα αλλά όσο πιο πολλές ώρες «γράφω» σε αυτό, τόσο πιο πολύ μπαίνει στο πετσί μου», δηλώνει αρχικά ο Ηλίας Βρεττός, σημειώνοντας πως δεν έχει ακούσει κανέναν να τον συγκρίνει με τον Ανδρέα Μικρούτσικο ή τον Χρήστο Φερεντίνο.

«Επηρεαζόμαστε θετικά από αυτό, ήταν μία απόφαση του καναλιού για να πάει ακόμα καλύτερα το τηλεπαιχνίδι. Είμαστε σε μία πιο… γυναικεία ζώνη, απέναντι από εκπομπές με θέματα που παρακολουθούν λίγο περισσότερο οι γυναίκες. Κάποιες μέρες τα νούμερα είναι πάνω, κάποιες είναι κάτω, σε λίγο καιρό πιστεύω ότι θα κάτσει κάπου η μπίλια», απαντά ο τραγουδιστής για την πρόσφατη αλλαγή ώρας του project.

«Επειδή έχουμε πολύ στενή σχέση με το κανάλι, αν ίσχυε κάτι τέτοιο, πρώτος απ’ όλους θα είχε ενημερωθεί εγώ και η εταιρεία παραγωγής. Δεν υπάρχει καμία τέτοια ενημέρωση, οπότε αυτή τη στιγμή το διαψεύδω», σχολιάζει ο Ηλίας Βρεττός σχετικά με τα σενάρια που θέλουν το «Πιο Μεγάλο Παζάρι» να ολοκληρώνεται πρόωρα.

Read More

And More