Ηλίας Βρεττός: Η έκπληξη από τη σύζυγό του Αναστασία Δεληγιάννη στον αέρα της εκπομπής «Super Κατερίνα»

Ο Ηλίας Βρεττός που φέτος τον βλέπουμε για πρώτη φορά σε ρόλο παρουσιαστή, βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης 19/10 καλεσμένος στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

Κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στην εκπομπή, η Κατερίνα Καινούργιου τον ενημέρωσε πως υπάρχει ένα πρόσωπο που θα ήθελε να του πει κάτι. Το πρόσωπο αυτό δεν είναι άλλο από τη σύζυγό του, Αναστασία Δεληγιάννη, με τον Ηλία Βρεττό να μένει έκπληκτος με την εξέλιξη αυτή.

Η Αναστασία Δεληγιάννη μίλησε για τη μέρα του γάμου τους, αλλά και για όσα την εκνευρίζουν στον σύζυγό της.

«Στην αρχή είχα πολύ τρακ. Δε μπορούσα να το διαχειριστώ. Είχε και πολύ κόσμο, κάμερες. Αφού φύγαμε μαζί από την εκκλησία, μετά ηρέμησα και απήλαυσα το γεγονός. Στο γλέντι πιο πολύ.

Ο Ηλίας πρέπει να του πεις 2-3 φορές κάτι για να σε ακούσει, είναι αυτό το καλλιτεχνικό του. Γενικά, δε μπορώ να πω ότι με εκνευρίζει. Πιο πολύ εγώ τον εκνευρίζω μάλλον. Δεν τον παρακολουθώ καθημερινά στο “Πιο μεγάλο παζάρι” γιατί δουλεύω αλλά όταν μπορώ τον παρακολουθώ. Του κάνω και τις παρατηρήσεις μου. Είμαι πολύ αυστηρή. Μου αρέσει που είναι άνετος και έχει ευφράδεια λόγω, αλλά κάποιες φορές παραείναι έντονος» είπε η Αναστασία Δεληγιάννη.

Read More

And More