Ηλίας Βρεττός: Το τραγούδι του, «Ένιωσα» ακούγεται στη διεθνώς βραβευμένη ταινία «Όχι Αύριο»

Ο Ηλίας Βρεττός διανύει μια από τις πιο όμορφες και δημιουργικές περιόδους της ζωής του, τόσο σε προσωπικό επίπεδο όσο και σε επαγγελματικό.

Ο γνωστός τραγουδιστής χει «σαρώσει» με τις μουσικές επιτυχίες του και πλέον ένα από τα αγαπημένα του τραγούδια που σημείωσαν επιτυχία, ακούγεται στη διεθνώς βραβευμένη ταινία «Όχι Αύριο».

Συγκεκριμένα πρόκειται για το τραγούδι «Ένιωσα», σε μουσική και στίχους του Βασίλη Καρρά, που κυκλοφόρησε από την Panik Platinum πριν από περίπου δύο χρόνια και ακούγεται στη διεθνώς βραβευμένη ταινία.

Η ταινία

Η ταινία έγινε με την υποστήριξη του Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου. Τη σκηνοθεσία υπογράφει η Αμερίσσα Μπάστα και πρωταγωνιστούν ο Νικολάκης Ζεγκίνογλου, η Μαρίσα Τριανταφυλλίδου, ο Γιάννης Τσορτέκης, η Ναταλία Swift, ο Κωνσταντίνος Σειραδάκης και άλλοι ηθοποιοί.

Η υπόθεση της ταινίας είναι: «Ο Μιχάλης έχει μόλις 24 ώρες για να επαναπροσδιορίσει τη ζωή του και να ξαναφτιάξει τις σχέσεις του με τους κοντινούς του ανθρώπους. Το ίδιο βράδυ γνωρίζει μια κοπέλα. Το μόνο που εύχεται είναι να μην έρθει ποτέ το επόμενο πρωί».

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ilias Vrettos (@vrettos_ilias)

Read More

And More