Στο T-live

Ηλιούπολη: Οι αναρτήσεις του προπονητή στο διαδίκτυο – Εμφανιζόταν ως οικογενειάρχης και επιτυχημένος δάσκαλος

Το προφίλ του οικογενειάρχη, αλλά και του επιτυχημένου δασκάλου, με αγάπη για τα παιδιά και τον αθλητισμό αναδεικνύεται από τη σελίδα στο Facebook του 44χρονου προπονητή πολεμικών τεχνών, που φέρεται να κακοποίησε σεξουαλικά ανήλικα κορίτσια στην Ηλιούπολη. Ο 44χρονος, όπως έγινε γνωστό, πήρε προθεσμία και θα απολογηθεί τη Δευτέρα 27 Μαρτίου.

Φωτογραφίες και βίντεο που παρουσίασε το T-live με την Τατιάνα Στεφανίδου, αποτυπώνουν άριστες σχέσεις με μαθητές και μαθήτριές του που φοιτούσαν στην σχολή του. Προσπάθειες στο ρινγκ, οι οποίες έφερναν διακρίσεις και μετάλλια, αλλά και αστεία περιστατικά στη σχολή…

Δεκάδες φωτογραφίες με παιδιά, μικρά και μεγάλα, στο περιθώριο των μαθημάτων και άλλες από ταξίδια και εκδρομές που οργάνωνε η σχολή. Ο προπονητής πάντα δίπλα στα παιδιά. Σας δάσκαλος αλλά και φίλος τους.

Πεζοπορίες και ομαδικές δραστηριότητες, ενσταντανέ μέσα από τα πούλμαν με τα οποία όλοι μαζί πήγαιναν σε αγώνες. Άλλες από τις διανυκτερεύσεις τους στα ξενοδοχεία, όπου όλοι μαζί απολαμβάνουν πίτσες στα κρεβάτια.

Η σχολή του 44χρονου προπονητή συμμετείχε ακόμα και στις παρελάσεις των εθνικών επετείων.

Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του συλληφθέντα «πρωταγωνιστούσε» και ο μικρός γιος του, τον οποίο επεδείκνυε ακόμα και πριν γεννηθεί, δείχνοντας την κοιλίτσα της ετοιμόγεννης τότε -πρώην τώρα- γυναίκας του…

Read More

And More