Ημιτελικός Survivor All Star: Ελευθερία Ελευθερίου και Καρολίνα Καλύβα σαν δυο ξένες – Φωτογραφίες και βίντεο

Ο Ημιτελικός του Survivor All Star ξεκίνησε και αύριο θα μάθουμε επιτέλους τον μεγάλο νικητή του reality επιβίωσης!

Από νωρίς το βράδυ της Δευτέρας 10/7 άρχιζαν να καταφτάνουν στο Άλσος Βεΐκου στο Γαλάτσι οι πρώην παίκτες, κάνοντας έτσι ένα μεγάλο reunion μετά την επιστροφή τους από τον Άγιο Δομίνικο.

Φυσικά το παρών στον Ημιτελικό έδωσαν και οι… Ελευθερία Ελευθερίου και Καρολίνα Καλύβα. Οι γυναίκες… του φιναλίστ Μάριου Πρίαμου Ιωαννίδη δεν αντάλλαξαν ούτε βλέμμα και έκατσαν με απόσταση στην κερκίδα της ομάδας τους. 

Όταν ο φιναλίστ Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης μπήκε στο Άλσος όπως ήταν επόμενο… επικράτησε αμηχανία. Ο ίδιος δεν δίστασε να αγκαλιάσει ωστόσο την Καρολίνα Καλύβα.

 

 

Αμήχανες οι δυο γυναίκες…

Να σου θυμίσουμε, ότι ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης είχε «πιαστεί επ’ αυτοφώρω» σε τρυφερά τετ α τετ με την Καρολίνα Καλύβα, τη στιγμή που στην Ελλάδα είχε μόλις μαθευτεί η σχέση της με τον Μπο. Μάλιστα, ο ράπερ είχε αποκαλύψει τότε σε συνεντεύξεις του ότι ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης τού είχε υποσχεθεί ότι θα προσέχει την σύντροφό του στο reality επιβίωσης. Λίγο καιρό μετά, έγινε γνωστή και η σχέση του Μάριου Πρίαμου με την Ελευθερία Ελευθερίου.

Read More

And More