Ιωάννα Γεωργακοπούλου: Η πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη της νικήτριας του The Voice

Η Ιωάννα Γεωργακοπούλου αναδείχθηκε η μεγάλη νικήτρια στον χθεσινό τελικό του The Voice Of Greece! Η ταλαντούχα τραγουδίστρια μάγεψε τους coaches και το τηλεοπτικό κοινό με την υπέροχη φωνή της και κέρδισε το μουσικό talent show του ΣΚΑΪ, χαρίζοντας έτσι φέτος τη νίκη στην Έλενα Παπαρίζου. 

Μια ημέρα μετά τον μεγάλο τελικό, η Ιωάννα Γεωργακοπούλου παραχώρησε την πρώτη της συνέντευξη στο ΣΟΥΚΟΥ Family και μίλησε για όλα στον Χάρη και την Αντελίνα Βαρθακούρη. (Δες εδώ όλα όσα δεν γνωρίζεις για την μεγάλη νικήτρια του The Voice)

“Είμαι τελειομανής. Προσπαθώ πάντα να βγάζω το καλύτερο αποτέλεσμα που γίνεται. Πιστεύω ότι πάντα ήμουν ο εαυτός μου και αυτό φαίνεται, δεν μπορείς να υποκριθείς. Πάντα είχα αυτό τον στόχο, να βγω να είμαι αληθινή και αυθόρμητη. Ο κόσμος το εκτίμησε αυτό. Και οι δύο μου γονείς έχουν πολύ σωστή φωνή. Νομίζω η προγιαγιά μου είχε ωραία φωνή. Ο μπαμπάς μου έλεγε συνέχεια ότι αν θέλω κάτι να βγει καλά, πρέπει να το δουλέψω πάρα πολύ, μέχρι να είμαι 100% σίγουρη. Δεν ήταν αυστηροί όταν τους είπα ότι θέλω να ασχοληθώ με το τραγούδι.

Την Έλενα Παπαρίζου την αγαπώ πάρα πολύ, συγκινούμαι όταν μιλάω για εκείνη! Έχω τη νόσο του Στάνγκαρτ, είναι μια πραγματικότητα. Δεν με επηρεάζει σε αυτά που θέλω να κάνω, απλά υπάρχουν κάποιες δυσκολίες στην καθημερινότητά μου. Το ανακάλυψα όταν ήμουν 3η Γυμνασίου. Δεν με εμποδίζει από το να κάνω αυτά που θέλω και ονειρεύομαι. Θα ήθελα να φύγω εξωτερικό κάποια στιγμή. Δεν βάζω σε τίποτα Χ, θέλω να ψάξω πράγματα να δω τι μου ταιριάζει” εξομολογήθηκε η Ιωάννα Γεωργακοπούλου.

Read More

And More