Ιωάννα Λίλη: Η εξομολόγηση για την κρίση στη σχέση της με τον Θοδωρή Ζαγοράκη και την απώλεια κιλών

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή «Happy Day» και στη δημοσιογράφο, Χριστιάνα Κοχλατζή παραχώρησε η Ιωάννα Λίλη

H παρουσιάστρια, μεταξύ άλλων, μίλησε για τη σχέση της με τον Θοδωρή Ζαγοράκη, για την κόρη της και τον γιο της, αλλά και για την απώλεια κιλών που είχε μετά τη συμμετοχή της στο Celerity get me out of here.

«Δεν υπάρχει συγκεκριμένη συνταγή για έναν επιτυχημένο γάμο. Το βασικό είναι να υπάρχει μια καλή επικοινωνία, ειλικρίνεια και αλήθεια. Προσπαθούμε να διατηρούμε τον έρωτάς μας όλες τις ημέρες του χρόνου. Ευτυχώς που υπάρχει και η τεχνολογία και μας κρατάει κοντά όταν ο σύζυγός μου λείπει», είπε αρχικά η Ιωάννα Λίλη. 

«Στην αρχή της σχέσης μας δεν είχαμε το περιθώριο να γνωριστούμε καλά, γιατί όλα έγιναν πολύ γρήγορα. Γνωριζόμασταν σιγά σιγά μέσα στον γάμο. Μπήκαμε κατευθείαν στα βαθιά. Νομίζω το πιο ισχυρό μεταξύ μας είναι η αγάπη μας. Δεν υπάρχει ζευγάρι που δεν έχει περάσει κρίση. Και εμείς έχουμε περάσει και το αντιμετωπίσαμε με την κουβέντα», ανέφερε η Ιωάννα Λίλη. 

Σχετικά με τη συμμετοχή της στο Celerity get me out of here, η Ιωάννα Λίλη είπε: «Τα παιδιά μου είπαν να πάω στο Celerity get me out of here, δεν το περίμενε κανείς. Τα παιδιά μου έπαθαν κρίση που έλειψα τόσο καιρό, δεν έχει ξαναγίνει αυτό και πιέστηκαν με όλα. Ήταν δύσκολο και για εμένα γιατί δεν μιλούσαμε καθόλου. Στο παιχνίδι αδυνάτησα γιατί δεν έτρωγα. Δεν είχαμε ούτε φαγητό, ούτε κατάλυμα. Έχασα 4 κιλά όσο ήμουν στο παιχνίδι».

Read More

And More