Ιωάννα Μαλέσκου: Απαντά για το unfollow στον Μουτσινά και αν θα συνεχίσει τη συνεργασία της με τον ΣΚΑΪ

Για το ποια είναι στην πραγματικότητα η σχέση της με τον Νίκο Μουτσινά και τι πραγματικά ισχύει με το “unfollow” που λέγεται ότι έκαναν ο ένας στον άλλο μίλησε η Ιωάννα Μαλέσκου στην κάμερα της εκπομπής “Ευτυχείτε”.

«Παιδιά δεν υπάρχει τίποτε, ούτε καν τέτοιο θέμα συζήτησης, έχουμε άριστες σχέσεις και ειλικρινά αναρωτιέμαι γιατί πρέπει να έχουμε πρόβλημα. Ποτέ δεν έγινε το unfollow, αλλά ούτε και follow. Δεν νομίζω ότι κρίνονται οι σχέσεις ούτε οι επαγγελματικές, αλλά ούτε γενικά οι σχέσεις από το ποιον ακολουθούμε. Θα τον κάνω αν με κάνει και αυτός. Τελευταία ακούω για το ποιος οφείλει τι και σε ποιόν και για αχαριστία προς το πρόσωπο του Νίκου Μουτσινά. Όταν άνθρωποι γνωρίζουν και δείχνουν την ευγνωμοσύνη τους χωρίς να το διατυμπανίζουν, λέει πολλά» είπε χαρακτηριστικά.

Ακόμη η Ιωάννα Μαλέσκου αναφέρθηκε και στο τηλεοπτικό της μέλλον και αν τελικά θα ανανεώσει τη συνεργασία της με τον ΣΚΑΪ.

«Το 2021 θέλω να φερθεί πιο όμορφα σε όλο τον κόσμο, να συνεχίσει να με βρίσκει υγιή και να στηρίζω τις επιλογές μου. Έχω 1 ακόμη χρόνο συμβόλαιο με τον ΣΚΑΙ. Είμαι ήρεμη και μακάρι να συνεχίσει έτσι και το 2021».

Read More

And More