Ιωάννα Μαλέσκου: Απαντά πρώτη φορά για το επεισόδιο με τον Τζέιμς Καφετζή

Πριν μερικές μέρες, ο James Καφετζής βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή “Love it” και η συζήτηση με την Ιωάννα Μαλέσκου και τους συνεργάτες της ήταν επεισοδιακή! Ο πρώην παίκτης του Survivor ανέφερε ότι η παρουσιάστρια και η ομάδα της έκαναν συνεχώς αρνητικά σχόλια προς το πρόσωπό του και αποχώρησε εκνευρισμένος από το πλατό. (Δες εδώ το επίμαχο βίντεο)

Η κάμερα της εκπομπής Ευτυχείτε και η Άννα Ζηρδέλη συνάντησαν την Ιωάννα Μαλέσκου, η οποία για πρώτη φορά απάντησε σχετικά με την επεισοδιακή αποχώρηση του James Καφετζή από το πλατό του Love It:

«Καλέ δεν ξέρω τι έχει γίνει με τον James, εσείς να μου πείτε. Κάνουμε μείζονα θέματα, πράγματα που δεν είναι σημαντικά. Εννοώ άξια λόγου, γιατί απ’ όσο γνωρίζω δεν έγινε κάτι. Όχι δεν μιλήσαμε με τον άνθρωπο καθόλου, αλλά το καταλαβαίνω γιατί δεν έχει τηλεοπτική εμπειρία. Είναι λογικό. Δεν είναι άνθρωπος της τηλεόρασης για να ξέρει και σε καμιά περίπτωση δεν νομίζω ότι το έκανε με αγένεια. Και έτσι να συνέβαινε εντάξει μέσα στη ζωή είναι όλα.

Πιθανώς κάποιοι άνθρωποι δεν είναι αρεστοί σε όλους, αυτό είναι ανθρώπινο. Σε κάθε περίπτωση, όμως, το να τηρείς το συμβόλαιο σου σε τιμά. Ακόμη και το ότι παρευρέθηκε. Στις 16 Ιουλίου κάνουμε φινάλε. Γενικά το από κοντά δίνει απαντήσεις…» τόνισε η παρουσιάστρια.

Δες όλα όσα είπε στο απόσπασμα:

 

Read More

And More