Ιωάννα Μαλέσκου: Απαντά στον Τάσο Ξιαρχό – «Όταν σας μεταφέρουν κάτι, ακούστε, δείτε και μετά κρίνετε»

Την απάντησή της στον Τάσο Ξιάρχο, θέλησε να δώσει η Ιωάννα Μαλέσκου μέσα από την εκπομπή Love It. Ο γνωστός χορογράφος ενοχλήθηκε μετά τον σχολιασμό της παρουσιάστριας και των συνεργατών της για εκείνον σε δηλώσεις που είχε κάνει στις .πρόβες των Mad VMA

Συγκεκριμένα, η Ιωάννα Μαλέσκου και οι συνεργάτες της, την Τετάρτη 22/6, αναφέρθηκαν στο περιστατικό που είχε συμβεί πριν από λίγους μήνες, όταν ο γνωστός χορογράφος χλεύασε μια νεαρή κοπέλα για την ενδυματολογική επιλογή της λόγω κιλών. Η Ιωάννα Μαλέσκου είχε τονίσει, πως παρά τα όσα έγιναν, αυτή ήταν μια άτυχη στιγμή για τον Τάσο Ξιάρχο, ενώ πλέον έχει βρει ξανά τον εαυτό του, έχοντας επικεντρωθεί στα επαγγελματικά του.

Η Ιωάννα Μαλέσκου απαντά στον Τάσο Ξιαρχό

«Δεν σημαίνει ότι όταν κάτι συμβαίνει, παραγράφεται, εμείς όμως χαρήκαμε επιβραβεύσαμε την στάση του και δεν είπαμε τίποτα μεμπτό. Χθες δέχτηκα ένα μήνυμα από τον Τάσο Ξιάρχο με αφορμή τις δηλώσεις που σχολιάσαμε όταν βρεθήκαμε στα backstage των προβών για τα βραβεία», είπε αρχικά η Ιωάννα Μαλέσκου. 

Και συνέχισε: «Υπήρξαν άνθρωποι που του μετέφεραν πως τον βρίζαμε και τον κακολογούσαμε, όπως με ενημέρωσε και ο ίδιος, γιατί προχώρησε σε ένα βίντεο το οποίο μετά μου είπε ότι κατέβασε».

Τέλος, η Ιωάννα Μαλέσκου τόνισε: «Εγώ θέλω να πω στον Τάσο ότι σε καμία περίπτωση δεν σταθήκαμε σε κάτι μεμπτό ή κάτι κακό. Όταν σας μεταφέρουν κάτι, ακούστε, δείτε και μετά κρίνετε. Καλό είναι να είμαστε πιο προσεκτικοί και στο πώς λέμε και στο πώς στη συνέχεια προλαβαίνουμε να πιάσουμε γρήγορα το κινητό χωρίς να έχουμε γνώση πραγματική του τι έχει συμβεί. Εμένα δεν με πειράζει, ίσως έχω συνηθίσει, αλλά ας είμαστε πιο προσεκτικοί για εμάς».

Read More

And More