Ιωάννα Μαλέσκου: Δικάζει το Πρωινό για την ατάκα περί “καριέρας στην πλάτη του Αργυρού”

Η Ιωάννα Μαλέσκου φαίνεται να απάντησε έμμεσα στα σχόλια του Πρωινού προς το πρόσωπό της, μέσα από το Love It το μεσημέρι της Πέμπτης. 

Πιο συγκεκριμένα, πριν δύο ημέρες η πρωινή εκπομπή του ANT1 σχολίασε πως η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ τραγούδησε ένα κομμάτι του Κωνσταντίνου Αργυρού στο φινάλε του Καλό Μεσημεράκι. Τότε η Νάνσυ Παραδεισανού δεν δίστασε να πετάξει το “καρφί” της, δηλώνοντας πως «Άλλη μία που θα κάνει καριέρα στην πλάτη του Αργυρού».

Η Ιωάννα Μαλέσκου, με αφορμή της δηλώσεις τις Βίκυς Κάβουρα στις κάμερες, πέταξε και εκείνη τη σπόντα της στον αέρα του Love It: «Πάντως αυτό που είπε η Βίκυ ότι έχει κάνει τόσα πράγματα στα επαγγελματικά αλλά στέκονται στα προσωπικά, είναι κάτι που το αντιλαμβάνομαι. Αρέσει στον κόσμο και στους δημοσιογράφους να βρίσκουν σχέσεις.

Το θέμα είναι ότι κάποιοι… δεν θέλουν στις πλάτες των άλλων να κάνουν καριέρα ή να τους συζητάνε. Οι άλλοι απ’ έξω μπορεί να νομίζουν ότι έτσι γίνεται. Εμένα μ’ αρέσει να μιλάνε για τη δουλειά μου. Κάποιοι δεν έχουν ανάγκη να τους συνδέσουν με κάποιους άλλους. Είναι αυτόφωτοι».

Δες το απόσπασμα:

 

Δες τις επίμαχες δηλώσεις στο Πρωινό:

 

Read More

And More