Ιωάννα Μαλέσκου: Φινάλε για το Love it – Ο απολογισμός και το ευχαριστώ στους συνεργάτες που έφυγαν

Φινάλε έκανε η εκπομπή “Love it” το μεσημέρι της Παρασκευής, με την Ιωάννα Μαλέσκου και τους συνεργάτες της να αποχαιρετούν το τηλεοπτικό κοινό, μετά από έντεκα μήνες που ήταν στον αέρα. Έχοντας ένα μεγάλο χαμόγελο στα χείλη, η παρουσιάστρια ευχαρίστησε την ομάδα της και μοιράστηκε τις σκέψεις της με τους τηλεθεατές.

“Όταν ξεκίνησα αυτή την εκπομπή, γιατί για μένα ήταν όλα καινούργια, κάποιοι είπαν ότι ήμουν έξω από τα νερά μου. Ναι, ένιωθα στην αρχή έξω από τα νερά μου και αυτό είναι λογικό και φυσικό.

Επειδή, όμως, αγαπώ πολύ αυτό που κάνω, θέλω να πω ότι έχω κάνει και εγώ την προσπάθειά μου και σας υπόσχομαι ότι όσο υπάρχω τηλεοπτικά και όσο εξελίσσομαι σε αυτή την εκπομπή, θα γίνομαι πρωτίστως καλύτερος άνθρωπος και θα εξελίσσομαι και ως επαγγελματίας, γιατί εδώ δεν έρχομαι ούτε για να είμαι στημένη ούτε για να δείχνω ως ρομπότ, έχω ακούσει κατά καιρούς διάφορα…

Τα κρατάω όλα αυτά, μαθαίνω από τα λάθη μου, αισθάνομαι ο εαυτός μου και αυτό με κάνει να χαμογελάω και να νιώθω γεμάτη. Επειδή τα πράγματα, όταν τους δίνεις χώρο, χρόνο και κυρίως πιστεύεις σε αυτά και αυτό έχει μεγάλη σημασία, γιατί ο σταθμός πίστεψε σε μένα, με αγκάλιασε, με στήριξε. Πολύ σύντομα θα ξεκινήσει μια νέα σεζόν και τα πράγματα δεν ξέρουμε πώς θα έρθουν.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι μέσα από αυτή την πραγματική επαφή έχουμε χτίσει μια υγιή σχέση μεταξύ μας. Έχω κάνει φίλους όχι απλά συνεργάτες, έχω κάνει μια ολόκληρη ομάδα να είναι οικογένειά μου και βεβαίως δεν ξεχνώ εσάς. Εσάς, που κάποιες φορές, βέβαια, είπατε κάποια πραγματάκια για να με βελτιώσετε, που μπορεί κάποτε να με άγγιξαν διαφορετικά, τα έχω κρατήσει όλα και αυτό είναι το φυλαχτό μου. 

Θέλω να πω ότι οι αλλαγές πάντοτε έρχονται με διάθεση καλού, πιστεύω πολύ στη θετική πλευρά των ανθρώπων και αν και μου έχετε πει πολλές φορές εδώ ότι έχω το ροζ συννεφάκι μου, έχετε δίκιο. Πιστεύω στο ροζ, στη ροματζάδα και στο να ακολουθείς και να πιστεύεις τα όνειρά σου.

Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες, εκείνους που είναι σήμερα κοντά μου και εκείνους που υπήρξαν κοντά μου. Κρατάμε τα καλά, προχωράμε και κοιτάμε μπροστά”, ανέφερε η Ιωάννα Μαλέσκου.

Δες το βίντεο:

Read More

And More