Ιωάννα Μαλέσκου για Ελένη Μενεγάκη: «Με πλήγωσε η σύγκριση που με ακολουθούσε, ήρθε ο καιρός να το αποτάξουμε»

Για τη νέα της καθημερινότητα ως μητέρα, αλλά και τα νέα προγράμματα της τηλεοπτικής σεζόν, μίλησε η Ιωάννα Μαλέσκου στην πρώτη επίσημη βραδινή εμφάνιση μετά τη γέννηση της κόρης της.

Η παρουσιάστρια, μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε για τη σύγκριση και τα σχόλια που συχνά ακούει για εκείνη και την Ελένη Μενεγάκη.

«Ήταν ένα κομμάτι που μέχρι πρότινος ήταν σαν να με ακολουθούσε. Δεν το κουβαλούσα γιατί δεν το έφερα ποτέ ως χαρακτηρισμό εγώ μέσα μου – καμία σχέση δεν υπάρχει προφανώς – αλλά ήταν κάτι που με ακολουθούσε. Νομίζω ήρθε ο καιρός να το αποτάξουμε όλο αυτό», ανέφερε αρχικά η Ιωάννα Μαλέσκου.

Και συμπλήρωσε: «Όταν σου λένε ότι προσπαθείς να μοιράσεις σε έναν άλλο άνθρωπο, όσο φτασμένος και να είναι εκείνος και φυσικά όσο τον σέβεσαι και τον θαυμάζεις πιθανώς, είναι άσχημο. Κάθε άνθρωπος έχει την προσωπικότητά του και την ταυτότητά του.  Εγώ ξέρω για τον εαυτό μου ότι είμαι κάτι τελείως διαφορετικό. Αναρωτιέμαι αν οι άλλοι μπορούν να το καταλάβουν», είπε η Ιωάννα Μαλέσκου.

Σχετικό απόσπασμα πρόβαλλε η εκπομπή Πρωινό ΣουΣού με την τηλεοπτική παρέα να σχολιάζει: «Πριν έρθει κιόλας στην Αθήνα λέγανε πως η Ιωάννα Μαλέσκου είναι η Ελένη Μενεγάκη της Κρήτης και έτσι έγινε και ευρέως γνωστή. Έτσι φορτώθηκε τον τίτλο αυτόν», είπαν για τη σύγκριση μεταξύ των δύο γυναικών. 

Read More

And More