Ιωάννα Μαλέσκου για Μαρία Φραγκάκη: «Ποιος δε σήκωσε ευθύνη; Ξέρω καλά να σηκώνω ευθύνες»

Τη δική της απάντηση στη Μαρία Φραγκάκη που πρόσφατα σχολίασε τη δήλωσή της για την «καταραμένη» τηλεοπτική ζώνη, έδωσε η Ιωάννα Μαλέσκου.

«Σιγά μην είναι και στοιχειωμένη η ζώνη. Τι εννοούμε; Υπάρχει καταραμένη ζώνη; Καλό είναι – γενικά μιλάω – να μη χρεώνουμε πράγματα, μη ρίχνουμε ευθύνες και αποδίδουμε ευθύνες σε κατάρες και συμπαντικές δυνάμεις. Καλό είναι να σηκώνουμε κι εμείς καμία ευθύνη» ήταν χαρακτηριστικά η δήλωση της Μαρίας Φραγκάκη. (δες εδώ το σχετικό βίντεο)

Η κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» συνάντησε την Ιωάννα Μαλέσκου σε βραδινή έξοδο κι εκείνη απάντησε στη δήλωση της δημοσιογράφου λέγοντας,

«Ποιος δε σήκωσε ευθύνη; Εννοούσε εμένα με κάποιο τρόπο; Όχι καλέ, τι να απαντήσω τώρα σε αυτό που λέει η Μαρία; Για να το λέει, κάτι θα εννοεί΄. Είπα κάτι με πολύ ωραία διάθεση και χιούμορ, αλλά είπε και κάτι που είναι μια πραγματικότητα. Τουλάχιστον έτσι φαίνεται και αποτυπώνεται. Εννοείται αν εννοούσε εμένα, που πιστεύω ότι δεν εννοούσε εμένα, ξέρω πολύ καλά να σηκώνω ευθύνες και όλα. Να είναι καλά η Μαρία. Δεν έχω κάτι να ανακοινώσω, ό,τι είναι να γίνει θα γίνει στη ώρα του και όταν είναι η στιγμή»

Ιωάννα Μαλέσκου για Φαίη Σκορδά: «Τα έχω περάσει, τα έχω λουστεί αυτά και τότε δε μπορούσα και να μιλήσω»

Read More

And More