Ιωάννα Μαλέσκου: Η on air συγκίνησή της όταν αντίκρυσε τον παλιό της συνεργάτη

Μια έκπληξη περίμενε σήμερα ανήμερα της ονομαστικής της εορτής την Ιωάννα Μαλέσκου αφού οι συνεργάτες της της έκαναν το πιο όμορφο δώρο. Αφού πρώτα την οδήγησαν στην κουζίνα με την πρόφαση πως θα μαγειρέψει ο Μάνος Μαγιάτης ξαφνικά στο πλατό μπήκε ο πρώην συνεργάτης της από το ΚΡΗΤΗ ΤV Θέμος Ρήγας.

Μετά το πρώτο σοκ η Ιωάννα Μαλέσκου έτρεξε στην αγκαλιά του και χωρίς να καταφέρει να κρύψει τη συγκίνησή της ξέσπασε σε κλάματα.

“Με αυτόν τον άνθρωπο εδώ αρχικά μας γνώρισε η υπόλοιπη Ελλάδα μέσα από τον Νίκο Μουτσινά γιατί τα στιγμιότυπα μας μέσα από την κουζίνα ήταν κυρίως αυτά που μονοπωλούσαν την προσοχή γιατί μέσα σε 2,5 ώρες, η μέρα, η ώρα, η στιγμή και η διάρκεια ήταν εκεί που εγώ λυνόμουν. Ήμουν πιο χαλαρή από ποτέ και απολάμβανα κάθε τι το οποίο κάνουμε. Να σε πειράζω και εσύ να ντρέπεσαι, να μην σε αφήνω να φτιάξεις την συνταγή σου αλλά περνούσα τόσο όμορφα, γιατί είσαι ένας υπέροχος άνθρωπος. Όχι μόνο στη δουλειά σου, μια καθαρή ψυχή, ένας φίλος αληθινός που είχα τη χαρά να αποκτήσω μέσα από την εκπομπή που παρουσίαζα…. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που ήρθες” ανέφερε η Ιωάννα Μαλέσκου τονίζοντας πολλές φορές πόσο τον αγαπάει.

Δείτε παρακάτω το συγκινητικό απόσπασμα

Read More

And More