Ιωάννα Μαλέσκου: Η πρόταση για το Survivor και η επιστροφή του Γιώργου Λιάγκα στο Πρωινό

Η Ιωάννα Μαλέσκου παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή “Πάμε Δανάη” και στον Κωνσταντίνο Αρκά μιλώντας μεταξύ άλλων για την πορεία της εκπομπής της, για την επιστροφή του Γιώργου Λιάγκα στο “Πρωινό” ενώ αποκάλυψε ότι έχει δεχτεί στο παρελθόν πρόταση για το “Survivor”.

Για την πορεία της στην τηλεόραση: “Στα μέχρι τώρα και εύχομαι να συνεχίσουν έτσι γιατί βλέπω πολλές αλλαγές γύρω μου, διακρίνω μία σταθερότητα και αυτό είναι πολύ βασικό… Να αισθάνομαι ότι είμαι κάπου που με αγαπούν, με εκτιμούν και μπορώ να είμαι ο εαυτός μου. Αν τα νούμερα θεωρούνται ο δείκτης που τελικά κρίνουμε το πώς πάει μια εκπομπή ή όχι, σίγουρα είναι κάτι εξαιρετικά ενθαρρυντικό. Το γεγονός ότι είναι σταθερά καλά”.

Για την επιστροφή του Γιώργου Λιάγκα: “Δεν θεωρώ ότι ανακατεύεται η τράπουλα, οι εκπομπές όμως είναι μεταβλητά στοιχεία, ζωντανοί οργανισμοί που προσαρμόζονται. Τώρα δεν μπορώ να κρίνω και δεν είμαι και ο κατάλληλος άνθρωπος για να πω κάτι ανάλογο. Θα ευχηθώ καλή αρχή σε κάθε περίπτωση για όλους τους ανθρώπους που κάνουν που κάνουν κάτι που αγαπούν. Από εκεί και πέρα θα έχει ενδιαφέρον”.

Για την πρόταση που δέχτηκε να είναι στο Survivor: «Βλέπω τηλεόραση. Γενικά θέλω να είμαι ενημερωμένη σε όλους τους τομείς. Survivor βλέπω και φανατικά μάλιστα. Μου έχει γίνει πρόταση στο παρελθόν πριν έρθω στην Αθήνα, αλλά δε θα μπορούσα να πάω. Εγώ στις δυσκολίες χωρίς φαγητό παραπονιέμαι, δε μπορώ να κάνω καλά τον εαυτό μου. Και φοβάμαι πως στην πίεση και τις κακουχίες βγάζεις έναν άλλον εαυτό που δεν είσαι εσύ. Και λίγο είναι αδικημένος. Για αυτό, όλους τους κρίνω από απόσταση. Γιατί καταλαβαίνω πως είναι ζόρικο όλο αυτό».

 

 

Δες το βίντεο:

Read More

And More