Ιωάννα Μαλέσκου: Η σπάνια εξομολόγηση για τον σύζυγό της, τα κιλά και τον θρησκευτικό γάμο

Η Ιωάννα Μαλέσκου έκανε μια σπάνια βραδινή έξοδο μετά τη γέννηση της κόρης της. Οι τηλεοπτικές κάμερες συνάντησαν την παρουσιάστρια, η οποία μίλησε για την μητρότητα, τον σύζυγό της αλλά και το ενδεχόμενο να κάνουν και θρησκευτικό γάμο.

«Η μητρότητα με ωρίμασε, με γέμισε και με έκανε να δω τα πράγματα με πολύ διαφορετικά, να βάλω προτεραιότητες και να καταλάβω τι έχει σημασία τελικά. Μου τα άλλαξε όλα.

Η κόρη μου είναι ίδια ο μπαμπάς της. Βέβαια είναι μια γλύκα, αλλά είναι ίδια ο μπαμπάς της. Ο σύζυγός μου βοηθάει όσο μπορεί γιατί δουλεύει πάρα πολλές ώρες. Του έμαθαν στο μαιευτήριο να αλλάζει πάνες οπότε είναι πολύ καλά εκπαιδευμένος. Είναι εξαιρετικός μπαμπάς» ανέφερε αρχικά η Ιωάννα Μαλέσκου.

«Πήρα 18 κιλά στην εγκυμοσύνη, το σώμα μου έπαθε σοκ, το οποίο άστο μη με κοιτάς έτσι. Όλα καλά τώρα. Για τον θρησκευτικό γάμο ρώτα τον άντρα μου, όχι εμένα. Ο πολιτικός δεν μετράει; Δεν έχω κάτι να ανακοινώσω για την τηλεοπτική μου επιστροφή, σίγουρα θέλω να επανέλθω» απάντησε επίσης η παρουσιάστρια. 

Το απόσπασμα προβλήθηκε στην εκπομπή Happy Day

Read More

And More