Ιωάννα Μαλέσκου: Ξέσπασε κατά του Δημήτρη Κεχαγιά – “Θεωρώ απαράδεκτο…” (video)

Η απαράδεκτη συμπεριφορά που επέδειξαν στο χθεσινό επεισόδιο του Big Brother ο Δημήτρης Κεχαγιάς και η Σοφία Δανέζη, έφτασαν, ασφαλώς, προς συζήτηση και στο Love It. Μετά την προβολή του σχετικού βίντεο, η Ιωάννα Μαλέσκου, θορυβημένη από το περιστατικό, πήρε σαφή θέση και «άδειασε» και τους δύο παίκτες.

«Θεωρώ απαράδεκτο να παρακολουθώ ανθρώπους, είτε γυναίκες είναι είτε άνδρες, να υποδαυλίζουν καταστάσεις και ανθρώπους οι οποίοι είναι σε μία ένταση και σε μια οξυμένη διάθεση να τους τσιγκλάνε -αναφέρομαι στην Σοφία. Θεωρώ απαράδεκτο και αδιανόητο να μιλάει -όπως ακούσαμε τον Δημήτρη Κεχαγιά- με αυτόν τον τρόπο και με τη μορφή απειλών, όχι μόνο λεκτικά αλλά και «θα σε χτυπήσω». Τι είναι αυτά τα πράγματα ρε παιδιά;

Αυτό που δεν μπορώ όχι να το δικαιολογήσω, όχι απλά δεν άντεχα να το παρακολουθώ, όχι απλά το λεξιλόγιο που χρησιμοποιούσε, αλλά από τον τρόπο και το αιμοβόρικο ότι «έχω αποφασίσει να κάνω αυτό γιατί μπορώ». Αυτά στη ζωή μου εγώ γενικά δεν τα ανέχομαι. Αυτό που βαθύτερα με ενόχλησε είναι ότι δεν άκουσα μία συγγνώμη», κατέληξε η Ιωάννα Μαλέσκου.

Read More

And More