Ιωάννα Μαλέσκου: Το ΚΡΗΤΗ TV ανακοίνωσε την διακοπή της συνεργασίας τους!

Η Ιωάννα Μαλέσκου φαίνεται πως είναι ένα βήμα πριν υπογράψει και επίσημα με τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ! Οι ιθύνοντες του καναλιού έχουν προτείνει στην Ιωάννα να αναλάβει ένα πρωινό magazine όπως αυτό που κάνει στην Κρήτη. Βέβαια, υπάρχει και μία ακόμα ιδέα, προκειμένου να αναλάβει μια καθημερινή εκπομπή μόδας και ομορφιάς.

Όλα δείχνουν πως τα δημοσιεύματα ισχύουν και πως η Ιωάννα Μαλέσκου ετοιμάζεται να μετακομίσει μόνιμα στην Αθήνα! Αυτό ενισχύεται με την επίσημη ανακοίνωση που έστειλε πριν λίγο ο διευθυντής του ΚΡΗΤΗ TV, Γιώργος Καργάκης, ο οποίος ανακοίνωσε και επίσημα την διακοπή συνεργασίας του κρητικού καναλιού με την ξανθιά παρουσιάστρια. Ο σταθμός ευχήθηκε στην Ιωάννα Μαλέσκου τα καλύτερα και να πετύχει τους στόχους της.

Διάβασε την ανακοίνωση

Η ΚΡΗΤΗ TV ανακοινώνει την διακοπή της συνεργασίας της, αποδεσμεύοντας την στο τέλος αυτής της περιόδου, την Ιωάννα Μαλέσκου, κοινή συναινέσει και μετά από πολλά χρόνια επιτυχημένης συνεργασίας.
Της ευχόμαστε τα καλύτερα και είμαστε βέβαιοι ότι θα πετύχει τους στόχους της αφού οι ικανότητες, η προσωπικότητα και ο λόγος της ξεχωρίζουν στο ελληνικό τηλεοπτικό γίγνεσθαι.

Γρήγορα δε θα ανακοινωθούν οι νέοι συνεργάτες μας για την εκπομπή «Καλό Μεσημέρι».
Πολύς όμως θόρυβος και εδώ είναι το θέμα μας, δηλαδή εν μέσω μιας ενεργούς συμβατικής επαγγελματικής σχέσης της Ιωάννας, εκθέτουν και δεν σέβονται μια άλλη εν λειτουργία εταιρεία και υποκινούν τα όποια θέματα τους με αλλοπρόσαλλες «κομπο–γιαννίτικες» ή άλλες ιδιοτελείς μεθόδους οι διευθύνσεις καναλιών της Αθήνας .
Το ‘’Gossip’’-ίστικο σύστημα τους όπως φαίνεται όλα τα χωρά.

Να το ξεκαθαρίσουμε: Η κάθε πρόταση συνεργασίας σε κάθε διακεκριμένο επαγγελματία όπως η Ιωάννα είναι θεμιτή και μάλιστα ιδιαιτέρως τιμητική για την ίδια.
Υπό την προϋπόθεση ότι γίνεται με σεβασμό στην εύρυθμο λειτουργία της εταιρεία μας, προς τις υπάρχουσες δεσμεύσεις και την εμπιστευτικότητα, την επαγγελματική δεοντολογία και όχι με όρους «κακοστημένων Τουρκο-παραγωγών – σήριαλ».
Εμείς στην Περιφέρεια έχουμε πολύ ψηλά την δεοντολογία και το σεβασμό στις ιεραρχήσεις μας. Και ξέρουμε και να την υπερασπιζόμαστε όταν χρειαστεί…

Είναι χαρακτηριστικό της ΚΡΗΤΗ TV, του κορυφαίου τηλεοπτικού περιφερειακού σταθμού αλλά και της Περιφερειακής Τηλεόρασης ότι παράγει αξιόλογα στελέχη και ότι στο σύνολο της υπερτερεί σε αξιοπιστία αλλά και σε τηλεθέαση (είναι πρώτη) αφού ξεπερνά το 25% της συνολικής τηλεθέασης (σύμφωνα με επίσημες μετρήσεις- δλδ όσο δυο ή τρεις αθηναϊκοί σταθμοί μαζί).

Γιώργος Καργάκης
Δντης Προγράμματος Κρήτη 9 Ιουλίου 2020
ΚΡΗΤΗ TV

Μάλιστα, το κρητικό κανάλι ξεκαθαρίζει πως δεν θεωρεί θεμιτό τα αθηναϊκά μέσα ενημέρωσης να αναπαράγουν το επόμενο τηλεοπτικό βήμα της παρουσιάστριας, από τη στιγμή που βρισκόταν ακόμη σε ισχύ το συμβόλαιό της με το ΚΡΗΤΗ TV.

Read More

And More