Ιωάννα Παλιοσπύρου: Η ζωή της πριν την επίθεση με βιτριόλι, η προσέγγιση και η σχέση με την Αννίτα Ναθαναήλ

Στην πρώτη τηλεοπτική συνέντευξή της, η Ιωάννα Παλιοσπύρου μίλησε στην Κατερίνα Καινούργιου για την καθημερινότητά της πριν την επίθεση με το βιτριόλι, αλλά και την προσέγγιση από την Αννίτα Ναθαναήλ.

«Έχω έρθει από επαρχία στην Αθήνα από πολύ μικρή για σπουδές. Από τα φοιτητικά μου χρόνια ξεκίνησα να εργάζομαι. Για πολλά χρόνια εργαζόμουν σκληρά, δούλευα δύο και τρεις δουλειές για να βιοποριστώ και να κυνηγήσω τα όνειρά μου. Ήταν μία ζωή με τις δυσκολίες που όλοι έχουμε και έκανα ό,τι καλύτερο μπορούσα για τον εαυτό μου» δήλωσε στο Super Κατερίνα η 35χρονη.

Όσον αφορά στη γνωριμία και τη στήριξη από την Αννίτα Ναθαναήλ, η Ιωάννα Παλιοσπύρου εξομολογήθηκε: «Η Αννίτα με προσέγγισε σε μία πολύ δύσκολη φάση στη ζωή μου. Είχα βγει από το νοσοκομείο κι έψαχνα τρόπους και λόγους να σηκωθώ από το κρεβάτι μου και να αντιμετωπίσω τη δύσκολη πραγματικότητα. Είναι για εμένα πρότυπο. Με έχει προσεγγίσει με τέτοια ανιδιοτέλεια, με τόση στοργικότητα και αγάπη, μου έχει προσφέρει πολλά σε ένα σύντομο χρονικό διάστημα… Είναι ένας άνθρωπος τόσο στοργικός, χαμηλών τόνων που προσπαθεί να βοηθήσει όχι μόνο εμένα αλλά τους πάντες. Τη θαυμάζω και προσπαθώ να πλησιάσω πάντα στα παπούτσια της και δε ξέρω με ποιον τρόπο να ξεπληρώσω αυτό που μου έχει προσφέρει».

Read More

And More