Ιωάννα Παππά: Η οδυνηρή απώλεια της μητέρας της από κορονοϊό και η εξομολόγηση για τον γιο της

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχτηκε στην τελευταία εκπομπή της εβδομάδας για το «The 2Night Show» την λαμπερή Ιωάννα Παππά.

Η αγαπημένη ηθοποιός αναφέρθηκε στις αλλαγές, οι οποίες ήρθαν στη ζωή της, τα τελευταία χρόνια, όπως ο ερχομός του γιου της. Η Ιωάννα Παππά μίλησε για τη σχέση με τη μητέρα της, την οποία έχασε πρόσφατα από Covid-19 και εξήγησε τι αναθεώρησε στη ζωή της μετά από αυτή την οδυνηρή απώλεια. 

«Δεν το πίστευα ότι θα φτάναμε εδώ. Τον πρώτο καιρό μέχρι να αποκτήσεις επαφή δεν καταλαβαίνεις ότι θα γίνει άνθρωπος. Όταν όλα μπαίνουν σε μια τροχιά, ηρεμείς λίγο. Μιλάει, σου δείχνει που πονάει, σου κάνει τη ζωή πιο εύκολη και ανησυχείς λιγότερο. Μας λέει και τι να κάνουμε πλέον. Βάζει σε τάξη όλο το σπίτι… ευτυχώς! Μας βοηθάει!

Δεν με έχει δει στην τηλεόραση, δεν τον έχω βάλει στη διαδικασία να καταλάβει τι κάνω. Ο γιος μου ξέρει ότι είμαι ηθοποιός και δουλεύω στο θέατρο. Φέτος το καλοκαίρι τον πήγα στην Επίδαυρο. Ο γιος μου είναι πολύ κοινωνικός, χαιρετάει όλη τη γειτονιά κάθε μέρα, έχω μάθει όλον τον κόσμο που δεν ήξερα εδώ και 7 χρόνια. Είπαν για τον γιο μου ότι είναι η χαρά της γειτονιάς» εξομολογήθηκε η Ιωάννα Παππά για τον 3 ετών γιο της, Αντώνη.

Η απώλεια της μητέρας της από κορονοϊό

Η Ιωάννα Παππά μίλησε πρώτη φορά για την απώλεια της μητέρας της από κορονοϊό: «Έχουν συμβεί πάρα πολλά πράγματα τα τελευταία δύο χρόνια. Η μητέρα μου έφυγε από κορονοϊό. Ήταν σοκαριστικό, απλά το ότι ταυτιζόσουν με αυτές τις ιστορίες που άκουγες καθημερινά. Ήξερες ότι άλλες 100 οικογένειες περνούσαν τα ίδια με σένα, για τον ίδιον ακριβώς λόγο. Ήταν κάτι που δεν ξέρουμε και πόσο συχνά ερχόμαστε σε επαφή.

Η μητέρα μου μπήκε στο νοσοκομείο με Covid-19 και δεν μπορούσαμε να τη δούμε. Ήταν η μεγαλύτερη δυσκολία. Μιλήσαμε το τελευταίο απόγευμα πριν μπει στην εντατική και μετά ποτέ ξανά. Είναι σκληρό. Είναι σαν τροχαίο ατύχημα. Δεν ξέρω δηλαδή τι είναι καλύτερο και τι είναι χειρότερο από το να προετοιμαστεί κάποιος, να έχει έναν άνθρωπο δικό του και να ζήσει τη διαδικασία της αναχώρησης σταδιακά. Νομίζω ότι πάντα πονάει και δεν υπάρχουν τρόποι να το αντιμετωπίσεις. 

Έμεινε στο νοσοκομείο έναν μήνα. Σε αυτή την κατάσταση που βρέθηκαν αυτοί οι άνθρωποι εκείνη την περίοδο, που ήταν πολύ ακραία στιγμή γιατί ήταν η μετάλλαξη Δέλτα, νομίζω ότι δεν ήταν και ακριβώς ζωντανοί οι άνθρωποι που βρίσκονταν στα νοσοκομεία. Σίγουρα όμως το πιο σκληρό με αυτή την ιστορία που όλοι το φοβόμασταν και το φοβόμαστε ακόμα είναι ότι υπάρχει η ανάγκη να μείνει προστατευμένος και ο υγιής και ο ασθενής οπότε δεν μπορεί να υπάρξει αυτή η επαφή. Είναι πολύ σκληρό αυτό το κομμάτι» εξομολογήθηκε η ηθοποιός.

 

«Μεγαλώνοντας ξέρεις ότι μπορεί να έρθει η στιγμή που κάποιος δικός σου θα φύγει, οπότε προσπαθείς να φτιάξεις τη σχέση σου. Ό,τι και να έχεις πει, όσες αγκαλιές έχεις πάρει τον άνθρωπό σου νιώθεις ότι ήθελες άλλα τόσα και να πεις και να κάνεις. Η μητέρα μου πρόλαβε να ζήσει τον Αντώνη για δύο χρόνια» ανέφερε, επίσης, η Ιωάννα Παππά.

Read More

And More