Ιωάννα Παππά και Παναγιώτης Χατζηδάκης απόψε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και στο The 2Night Show

Δυο νέους ξεχωριστούς καλεσμένους υποδέχεται απόψε το βράδυ, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στο «The 2Night Show». Ο λόγος για την Ιωάννα Παππά και τον Παναγιώτη Χατζηδάκη.

Ανανεωμένη και λαμπερή, η αγαπημένη ηθοποιός Ιωάννα Παππά αναφέρεται στις αλλαγές, οι οποίες ήρθαν στη ζωή της, τα τελευταία χρόνια. Γιατί τη θεωρούν σνομπ; Είναι φοβική με την έκθεση; Πώς κατάφερε ο γιος της να την κάνει πιο κοινωνική; Η Ιωάννα μιλάει για τη σχέση με τη μητέρα της, την οποία έχασε πρόσφατα, και εξηγεί τι αναθεώρησε στη ζωή της μετά από αυτή την οδυνηρή απώλεια. Τέλος, θυμάται τη συνεργασία της με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη και δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να τους δούμε μαζί ξανά τηλεοπτικά.  

Στην αποψινή παρέα του «The 2night Show», ο Γρηγόρης συναντάει τον Παναγιώτη Χατζηδάκης ο οποίος αναφέρεται στο ξεκίνημά του, στις σπουδές γραφιστικής και στη διαφήμιση, η οποία του έδωσε το «εισιτήριο» για την τηλεόραση. Γιατί αποκαλεί τη Σοφία Αλιμπέρτη τηλεοπτική του «μητέρα»; Για ποιο λόγο κάποιες από τις συνεργασίες του δεν συνεχίστηκαν; Επίσης, μοιράζεται στιγμές από την προσωπική του ζωή, αναφέρεται στη γνωριμία με τη σύζυγό του Χαρά, στον γάμο και στον ερχομό του παιδιού τους.

Ένα αυθόρμητο τραγούδι με τους Prestige, ενθουσιάζει τον Γρηγόρη και στην παρέα τους προστίθεται και ο Νίκος Κοκλώνης. Τέλος, μιλάει για την πρωινή εκπομπή «Ποιος είναι Πρωινιάτικα;» και εξηγεί τους λόγους, για τους οποίους απολαμβάνει τη συνεργασία του με τη Μπέτυ Μαγγίρα.

Read More

And More