Ιωάννα Παππά: Συγκινεί με την εξομολόγηση για τον θάνατο της μητέρας της – «Είναι δύσκολο»

Για τον γιο της που είναι πλέον τεσσάρων χρονών, την απώλεια της μητέρας της αλλά και το ενδεχόμενο να κάνει ένα δεύτερο παιδί μίλησε η Ιωάννα Παππά στην κάμερα της εκπομπής, «Μega Καλημέρα» και τον δημοσιογράφο Σαράντη Μαριεττή.

«Ο πρώτος “έρωτας” νομίζω ήρθε στο Δημοτικό. Ήταν ένα αγόρι, ένας συμμαθητής μου και λέγαμε με την κολλητή μου ότι θα τον μοιραστούμε» ανέφερε αρχικά η Ιωάννα Παππα.

«Ο γιος μου είναι πολύ κοινωνικός. Αν πάμε κάπου για φαγητό και υπάρχει άλλο παιδάκι σε άλλο τραπέζι, θα καθίσουμε την άλλη παρέα όταν τελειώσουμε. Μου έκανε εντύπωση που πριν λίγες ημέρες, τον κοίμιζα και γύρισε και μου είπε, “το ξέρω ότι θέλεις τη μαμά σου, τη γιαγιά Αλεξία”…

Είναι δύσκολο όταν φεύγει η μάνα. Τώρα που είμαι κι εγώ μητέρα το καταλαβαίνω περισσότερο από όλες τις πλευρές. Υπάρχουν στιγμές που λέω ότι θα ήθελα να υπάρχει, να της μιλήσω. Είμαι πολύ τυχερή όμως γιατί έχω πάρα πολύ καλή σχέση με την αδερφή μου και δε νιώθω αυτή τη μοναξιά μετά την απώλεια του γονέα» είπε η ηθοποιός για τον γιο της και την απώλεια της μητέρας της.

Όσο για το ενδεχόμενο να αποκτήσει ένα ακόμη παιδί, η Ιωάννα Παππά ανέφερε, «Μου είναι πολύ δύσκολο να συνδυάσω τα πράγματα. Το βλέπω με το ένα παιδί. Δε θέλω να υπάρξει πίεση, δε θα είναι καλό για κανέναν».

«Με τον σύζυγό μου γνωριζόμαστε από πολύ παλιά. Γνωριζόμαστε από το 2004, ήμασταν φίλοι στην αρχή. Είναι κοινή μας απόφαση να μην παντρευτούμε. Κάναμε σύμφωνο συμβίωσης όταν έμεινα έγκυος. Δεν ήταν ζητούμενο για κανέναν από τους δυο ένας γάμος. Αλλά στο μέλλον ποτέ δε ξέρεις, δεν είναι κάτι που αποκλείεται να συμβεί» είπε η Ιωάννα Παππά.

Read More

And More