Ιωάννα Πηλιχού για Αλέξη Γεωργούλη: «Είναι στενάχωρο όλο αυτό που συμβαίνει»

Στο επίκεντρο βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες ο Αλέξης Γεωργούλης λόγω της καταγγελίας που για σεξουαλική κακοποίηση που έχει υποβάλει σε βάρος του η Ελένη Χρονοπούλου.

Πολλοί άνθρωποι από το περιβάλλον του αλλά και συνάδελφοί του δηλώνουν σοκαρισμένοι αδυνατώντας να πιστέψουν ότι κάτι τέτοιο μπορεί να είναι αλήθεια. Για το συγκεκριμένο θέμα ρωτήθηκε και η Ιωάννα Πηλιχού η οποία έδωσε το παρών σε μια εκδήλωση αφιερωμένη στο βιβλίο.

Η Ιωάννα Πηλιχού, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής “Ποιος είναι πρωινιάτικα” ανέφερε πως είναι πολύ δυσάρεστο όλο αυτό που συμβαίνει, τονίζοντας, ωστόσο, πως δεν γνωρίζει προσωπικά τον Αλέξη Γεωργούλη.

«Είναι δυσάρεστο όλο αυτό που συμβαίνει με τον Αλέξη Γεωργούλη. Είναι στενάχωρο. Δεν τον ξέρω τον Αλέξη. Μια φορά τον έχω δει στη ζωή μου σε μια συνέντευξη. Όλα οδηγούνται στη δικαιοσύνη και αυτή θα αποφασίσει. Νομίζω ότι είναι σημαντικό που οι άνθρωποι πια μπορούν να μιλήσουν χωρίς να φοβούνται. Δε νομίζω να υπάρχει αρχή και τέλος αν κάποιος έχει παραβατική συμπεριφορά ή κάποιος είναι θύμα. Πάντα υπάρχει αυτό» δήλωσε χαρακτηριστικά η Ιωάννα Πηλιχού.

Read More

And More