Ιωάννα Πηλιχού για Γιώργο Λιάγκα: «Είχα μιλήσει για τη σεξουαλική παρενόχληση που υπέστην και μετά με κορόιδευε»

Η Ιωάννα Πηλιχού έδωσε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο Mega Καλημέρα και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στη σεξουαλική παρενόχληση που είχε υποστεί στο παρελθόν, στον Γιώργο Λιάγκα και στον Πέτρο Φιλιππίδη.

«Πριν χρόνια έδωσα συνέντευξη που είπα για σεξουαλική παρενόχληση που υπέστην από γιατρό στα 19 μου. Ήρθε έτσι η κουβέντα και το ανέφερα. Την επόμενη ημέρα είδα τον κ. Λιάγκα να κοροϊδεύει στην εκπομπή του όλο το περιστατικό, γιατί με κυνήγησε ο γιατρός και το έσκασα, και ένιωσα τόσο άσχημα και σκέφτηκα “τι ήθελα και μίλησα, για ποιον λόγο το έκανα αυτό στον εαυτό μου; Για να κάθονται να με περιπαίζουν;”. Δεν έχω πάει ποτέ στην εκπομπή.

Χαίρομαι, που βλέπω ότι τα αντιμετωπίζουν διαφορετικά πια τα γεγονότα, ότι έχουν κάνει στροφή, αλλά για εμένα δεν αλλάζει, με έχουν αντιμετωπίσει διαφορετικά, δεν μπορώ να δώσω κανένα ελαφρυντικό», είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στη δημοσιογράφο Ελένη Μουστάκη.

Αναφερόμενη στις αποκαλύψεις που έχουν γίνει για περιστατικά κακοποίησης στο χώρο του θεάματος, η Ιωάννα Πηλιχού ανέφερε ότι «Υπήρχαν ονόματα, γενικά, που δεν τα άγγιζες, γιατί είχαν με ένα μαγικό τρόπο το ακαταλόγιστο, τα ΜΜΕ ήταν υπέρ τους. Χαίρομαι που επιτέλους θα αποδοθεί δικαιοσύνη και θα λογοδοτήσουν αυτοί οι άνθρωποι».

Ακόμα, μίλησε για τον Πέτρο Φιλιππίδη και τη συνεργασία τους, σημειώνοντας ότι: «είχα πολύ δύσκολη συνεργασία με τον Πέτρο Φιλιππίδη, δε θα ξανασυνεργαζόμουν. Δέχθηκα πολύ υποτιμητική συμπεριφορά. Μια φορά μου είχε πει “βάλε κάνα φόρεμα να θυμηθούμε ότι είσαι γυναίκα” και όταν πήγα να απαντήσω μου είπε να μη μιλάω γιατί “οι νέοι δε μιλούν”».

«Είμαι πολύ καλά στην προσωπική μου ζωή, βρίσκεις στήριξη, εκτονώνεσαι», αποκάλυψε για την προσωπική της ζωή, ενώ, όπως φαίνεται, εκτός από ταλαντούχα ηθοποιός είναι και γλωσσομαθής, καθώς έχει διδαχθεί 6 γλώσσες, τις οποίες όπως εξήγησε δεν τις μιλάει όλες στο ίδιο επίπεδο.

 

Read More

And More