Ιωάννα Πηλιχού: Σε ποια δημοφιλή σειρά του Ant1 θα τη δούμε σύντομα; [pics]

H Iωάννα Πηλιχού μπαίνει δυναμικά σε μια από τις πετυχημένες σειρές του Ant1, που δεν είναι άλλη από το “Αν ήμουν πλούσιος” και  θα ενσαρκώσει τον ρόλο της Μελίνας Στάμου.

Ποια είναι όμως η Μελίνα Στάμου;

Μελίνα Στάμου: Μητέρα του Μάνου και πρώην ερωμένη του Βρανά. Από την παθιασμένη σχέση της με τον Φίλιππο έμεινε έγκυος και, παρότι πολύ νέα, αποφάσισε να κρατήσει το παιδί και να το μεγαλώσει μόνη της, αφού ο Βρανάς δεν ήθελε αυτήν την εγκυμοσύνη. Όμως, ο άστατος και εκρηκτικός χαρακτήρας της, καθώς και το νεαρό της ηλικίας της, την οδήγησαν σε μπλεξίματα με τον νόμο και έτσι η Πρόνοια της πήρε το παιδί, το οποίο αργότερα κατέληξε σε ορφανοτροφείο. Η Μελίνα προτίμησε να μείνει μακριά από τον μικρό Μάνο, καθώς το μότο της είναι «δεν είμαστε όλες φτιαγμένες για να γίνουμε μάνες». Όταν ο Μάνος ενηλικιώθηκε, την αναζήτησε και εκείνη του αποκάλυψε την αλήθεια για τον πατέρα του, έτσι εκείνος αποφάσισε να βρει τον Βρανά.

Η πρώτη φωτογραφία της Ιωάννας από τα γυρίσματα!

Η Μελίνα είναι μια γυναίκα αλέγρα και σκερτσόζα. Η γοητεία της είναι το ακαταμάχητο όπλο της, για να εξυπηρετεί τα σχέδιά της. Ξεγελάει τους πάντες με τη γλυκύτητα και το νάζι της, κρύβοντας καλά τα υποχθόνια σχέδιά της. Ξέρει καλά ότι στη ζωή δεν σου χαρίζεται τίποτα και γι’ αυτήν όλα είναι πόλεμος. Μπαίνει στη ζωή των ηρώων, μαθαίνοντας την πλεκτάνη των καλών εναντίον του Βρανά και τον γλιτώνει την τελευταία στιγμή, όχι γιατί είναι ψυχοπονιάρα, αλλά γιατί σε αυτήν την εκδούλευση βλέπει μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να θησαυρίσει. Μαζί με τον Βρανά, θα γίνουν το νέο δίδυμο του κακού και μέσα από τον Όμιλο θα στήσουν μια κομπίνα, για να πάρουν από τους τυχερούς της τριπλέτας τα κέρδη. Τα σχέδια της πανούργας Μελίνας, όμως, δεν θα σταματήσουν εκεί, γιατί αυτή η γυναίκα ήρθε για να μείνει. Και θα μείνει μέχρι τέλους ανατρέποντας τα πάντα…

Read More