Ιωάννα Τούνη: Μετά την Καραβάτου, στην Τσιμτσιλή – «Ρώτα τη Σταματίνα πόσα παίρνει, επειδή εγώ ξέρω»

Μετά την Κατερίνα Καραβάτου, η Σταματίνα Τσιμτσιλή ήταν ο επόμενος… «στόχος» που έβαλε η Ιωάννα Τούνη στα παρασκήνια του J2US.

Ο δημοσιογράφος της εκπομπής Happy Day τη ρώτησε για τον τιμοκατάλογο του Instagram που είδε το φως της δημοσιότητας, με το μοντέλο να «ξαναχτυπά», λέγοντάς του να ρωτήσει τη Σταματίνα Τσιμτσιλή για το πόσα παίρνει.

Συγκεκριμένα, η Ιωάννα Τούνη είπε με φανερή την ενόχληση στο πρόσωπό της: «Από ποια εκπομπή είσαι; Από τη Σταματίνα. Ρώτα τη Σταματίνα πόσα παίρνει. Επειδή εγώ ξέρω. Ξέρω πολύ καλά. Εγώ θα ήθελα να ρωτήσετε όλες τις παρουσιάστριες και τις τραγουδίστριες κλπ πόσα παίρνουν. Και έπειτα να έρθετε και σε μένα και κάντε μια σύγκριση. Είναι αστείο όλο αυτό που συμβαίνει και δε θέλω να δώσω άλλη έκταση».

Μετά την προβολή του βίντεο, η Σταματίνα Τσιμτσιλή απάντησε πως «η Ιωάννα Τούνη φάνηκε πως είναι ενοχλημένη με τον τιμοκατάλογο και δικαίως. Εμένα με ενόχλησε που δημοσιεύτηκε, γιατί κάποιος την παγίδευσε. Σίγουρα το Instagram είναι ένας χώρος που βγάζει κόσμος χρήματα.  Απλά στοχοποιήθηκε επειδή ήταν η πρώτη Ελληνίδα που βγήκαν ανοιχτά το πόσα παίρνει. Εσείς δηλαδή συμφωνείτε με τη δημοσίευση του τιμοκαταλόγου; Πάντως εμένα που λέει που ξέρει τις τιμές μου, δε μου έχει κάνει ποτέ πρόταση για να της πω. Αν θέλεις πάρε με τηλέφωνο να τις συζητήσουμε».

Read More

And More