Η Ιωάννα Τούνη και ο σύντροφός της, Δημήτρης Σπυριδωνίδης γιόρτασαν την πρώτη επέτειο της σχέσης τους. Η γνωστή influencer μέσα από τον λογαριασμό της στο instagram, δημοσίευσε φωτογραφίες με τα 365 τριαντάφυλλα που έλαβε από τον αγαπημένο της, γνωστό επιχειρηματία.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Τη νέα της ανάρτηση σχολίασαν στην Super Κατερίνα η πρωινή παρέα του Alpha.
Ο Νίκος Γεωργιάδης, ο οποίος βρέθηκε στο πλατό, υπενθύμισε πως η Ιωάννα Τούνη είχε ανακοινώσει τον χωρισμό της από τον Δημήτρη Αλεξάνδρου στα τέλη του περσινού Φεβρουαρίου.
«Θυμάστε το καλοκαίρι κάποια δημοσιεύματα που λέγανε ότι είναι ζευγάρι με τον Στάθη Σχίζα, τότε που τους είχαν δει στη Μύκονο μαζί. Τότε ήταν φαινόταν πως ήταν ελεύθερη. Μου κάνει εντύπωση γιατί η ανεπίσημη ανακοίνωση του χωρισμού με τον κύριο Αλεξάνδρου έγινε πέρυσι τέλη Φεβρουαρίου», είπε ο διευθυντής του περιοδικού ΟΚ!.
«Ξέραμε ότι υπήρχε θέμα στη σχέση και τους ρωτούσαμε κιόλας, συζητιότανε όλο τον Φεβρουαρίου. Καταλαβαίνουμε ότι ο χωρισμός είχε έρθει αρκετά πιο νωρίς», συμπλήρωσε για την Ιωάννα Τούνη ο Νίκος Γεωργιάδης.
«Το λέει πολύ ευγενικά, ότι εμείς ξέραμε ότι τότε καλά, καλά είχε χωρίσει. Προφανώς είχε χωρίσει αλλά δεν το ξέραμε εμείς», σχολίασε από πλευράς της, η Κατερίνα Καινούργιου.
Στη συνέχεια η παρουσιάστρια του Alpha, κάνοντας ένα γενικότερο σχόλιο, με αφορμή το θέμα της Ιωάννα Τούνη, ανέφερε: «Δεν ξέρω τι έχει περάσει η κάθε κοπέλα και τι έχει βιώσει ο καθένας στον γάμου του. Όταν με έναν άνθρωπο έχεις αποκτήσει παιδί, ό,τι και να συμβεί μελλοντικά… μπορεί να χωρίσεις, να βρεις άλλο άνθρωπο, να θες να τον ξεχάσεις. Αυτός θα είναι ο πατέρας του παιδιού σου. Για μένα αυτόν τον άνθρωπο δεν πρέπει ποτέ να τον μειώσεις… Εγώ είμαι πολύ πουριτανή».
Η ανάρτηση της Ιωάννας Τούνη
«1 year, 365 τριαντάφυλλα. Kάπως έτσι μοιάζει η ζωή με το σωστό άτομο…Spoiled? Maybe» έγραψε η Ιωάννα Τούνη στην ανάρτηση για την πρώτη επέτειο της σχέσης τους.
Στις 25 Φεβρουαρίου 2025, η Ιωάννα Τούνη είχε επιβεβαιώσει μέσα από το Instagram τον οριστικό χωρισμό της από τον Δημήτρη Αλεξάνδρου. «Ήρθε η ώρα να κάνουμε την συζήτηση που καθόλου δεν ήθελα, αλλά εσύ ήθελες πάρα πολύ. Το καταλαβαίνω για αρχή από την στιγμή που έχω εκθέσει την ζωή μου πρέπει να απολογηθώ -γιατί αυτή είναι η πραγματικότητα- για το τι ακριβώς συμβαίνει. Η αλήθεια είναι πως έχω χωρίσει με τον Δημήτρη πάρα πολύ καιρό. Χθες ολοκληρώθηκε και τυπικά όλη η διαδικασία της λήξης του συμφώνου συμβίωσης. Χωρίσαμε δηλαδή. Διαζύγιο, δεν ξέρω πώς θες να το θέσεις», είχε εξομολογηθεί
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
