Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: Το ενδεχόμενο να αποκτήσει την δική της οικογένεια και οι δύσκολες στιγμές στην Αμερική

Καλεσμένη στην εκπομπή «The 2night Show» βρέθηκε η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου το βράδυ της Δευτέρας 9/5.

Η γνωστή ηθοποιός που απολαμβάνουμε στην σειρά «Παγιδευμένοι» ως εισαγγελέα, Αγγελική Ρούσσου, μεταξύ άλλων, μίλησε για την προσωπική της ζωή και τόνισε πώς έχει βάλει τα όριά της στις ερωτήσεις περί οικογένειας από τον κύκλο της.

«Οι μεγαλύτερες γενιές το είχαν σκοπό της ζωής να κάνουν οικογένεια αλλά από τότε έχουν μπει άλλοι στόχοι στις ζωές μας. Το έχω πολύ ρομαντικά στο μυαλό μου τη δημιουργία της οικογένειας. Και όταν το βλέπω να πετυχαίνει σαν μοντέλο το χαίρομαι. Θέλει δουλειά!», είπε η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου.

Η απόφασή της να πάει στην Αμερική

«Η Αμερική ήταν ένα θέλω που υπήρχε χρόνια στο μυαλό μου. Αλλά λόγω δουλειάς έλεγα συνέχεια του χρόνου αλλά φτάνει η στιγμή που λες ή το κάνεις ή όχι. Παρέμενε το θέλω μέσα μου και ήθελα να το κάνω. Ήταν πολύ ουσιαστικό αυτό που κέρδισα. Έφυγα το τέλος του 2015, έμεινα ένα χρόνο στη Νέα Υόρκη, μετά μετακόμισα στο Λος Άντζελες και είχα μάνατζερ. Γύρισα το 2018 για έναν χρόνο και έκανα και το Bake Off. Και οριστικά ξαναγύρισα το 2020», είπε αρχικά η ηθοποιός.

Και συνέχισε: «Μου αρέσει όταν ζω κάτι, κρατάω το θετικό! Ήμουν τυχερή στο ότι ανέπτυξα έναν κύκλο φίλων που είναι άνθρωποι που και εδώ να τους γνώριζα, θα έκανα παρέα. Νιώθω ευγνώμων που οι φίλοι που έκανα στο Λος Άντζελες που είναι μέχρι και σήμερα. Εγώ είμαι πολύ υπέρ του να προσπαθείς!».

«Μακάρι να είχα ένα άλλο βιογραφικό αλλά πήγαινε σε οντισιόν. Ξέρεις τις πιθανότητες που υπάρχουν και τι ανταγωνίζεσαι. Στα 17, το ηλιακό γκρουπ που ανταγωνίζεσαι είναι στην ίδια ηλικία. Όταν πηγαίνεις σε μεγαλύτερη ηλικία, ανταγωνίζεσαι με άλλους ανθρώπους. Άλλοι άνθρωποι στα 30 τους εκεί έχουν ήδη Όσκαρ. Είμαστε από μια μικρή αγορά όπως η Ελλάδα αλλά δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να σου ανοίξει μια πόρτα», πρόσθεσε η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου.

«Προέκυπταν προτάσεις από την Ελλάδα, δεν γυρνούσα γιατί ήθελα να αφοσιωθώ στην Αμερική. Υπήρχαν φορές που έπεφτα και αναρωτιόμουν τι κάνω λάθος. Δεν πήγα Αμερική για να κάνω καριέρα, ήθελα να κάνω μαθήματα, να ζήσω εκεί και εάν προέκυπτε κάποιος ρόλος θα ήταν μεγάλη μου χαρά. Όταν έρχεται το ένα όχι μετά το άλλο, μπαίνεις στη διαδικασία του “δεν αξίζω”, ότι περνούν τα χρόνια.

Έφτανα στο χώρο για την ακρόαση και ενώ ήταν γραμμένο το όνομά μου στο καρτελάκι το διάβαζαν Λοάνα και για το επίθετο το εγκατέλειπαν στα μισά. Το έκανα Joanna Fyllidou και στεναχωρήθηκε ο μπαμπάς. Ήταν μια παρότρυνση της μάνατζερ να διευκολύνουμε την κατάσταση», κατέληξε η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164