Ιωάννα Βλάχου: Η εξομολόγηση της τραγουδίστριας στο T-Live που πολέμησε για τη ζωή της κόρης της

Στο T-live με την Τατιάνα Στεφανίδου φιλοξενήθηκε σήμερα η τραγουδίστρια Ιωάννα Βλάχου, η οποία εξομολογήθηκε τη συγκινητική ιστορία ζωής της, όταν η κόρη της νόσησε από μια σπάνιας μορφής αναιμία.

Η αγωνίστρια μητέρα έδωσε σκληρή μάχη με την κόρη της, που βγήκε τελικά νικήτρια από τη σπάνια ασθένεια που είχε σε ηλικία 8 ετών (παραμονές Πρωτοχρονιάς του 2010).

«Είμαι πολύ συγκινημένη» παραδέχτηκε αρχικά η τραγουδίστρια και συνέχισε λέγοντας: «Ήταν μιας σπάνιας μορφής αναιμία και δε μπορούσαμε να βρούμε τρόπο εδώ στην Ελλάδα για να βοηθηθεί η μικρή. Αρχικά φύγαμε στο Παρίσι για επίσκεψη για μία εβδομάδα, και τελικά μείναμε πέντε χρόνια. Τα καταφέραμε ευτυχώς και επιστρέψαμε όλοι νικητές, μαζί με την κόρη μου».

Η Ιωάννα Βλάχου εξομολογήθηκε τις δύσκολες στιγμές από την ημέρα που έμαθε το πρόβλημα υγείας του παιδιού της. «Ο κάθε γονιός, όταν του ξημερώνει μια τέτοια ημέρα, χάνει τον κόσμο από τα πόδια του. Δεν ήξερα τι να κάνω. Μόλις είχα ακούσει και τα ποσά, χρειαζόταν τότε πάνω από 300.000 ευρώ και δε μπορείς να τα μαζέψεις αυτά τα χρήματα. Ευτυχώς βοήθησε το κράτος και μπήκαμε σε δημόσιο νοσοκομείο και έτσι τα έξοδα καλύφθηκαν. Λέω στον εαυτό μου πως αφού επιβίωσε σε κάτι τόσο δύσκολο, δεν θα με τρομάξει κάτι άλλο μετά. Δεν θα ξεχάσω την πρώτη ημέρα που είχε γίνει μεταμόσχευση, είχα κατέβει για καφέ και γυρνάω στο δωμάτιο και βρίσκω όλους τους γιατρούς και λέω κάτι έγινε. Ήταν κάτι το πρωτόγνωρο για εμένα».

Δες όλη την εξομολόγηση της Ιωάννας Βλάχου στο T-Live:

Read More

And More