Ιωάννης Απέργης: «Δεν θα ήθελα τα παιδιά μου να βιώσουν κάτι αντίστοιχο, γιατί είναι πολύ σκληρό»

Ο Ιωάννης Απέργης παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή Mega Καλημέρα και στον δημοσιογράφο, Σαράντη Μαριεττή.

Ο γνωστός ηθοποιός για το κομμάτι της πατρότητας τα δεκάδες επαγγέλματα που έκανε στο παρελθόν αλλά και τον ρατσισμό που βίωσε.

«Μου αρέσει η πατρότητα, έχω δεχτεί πολλή αγάπη. Από μικρός ήθελα να κάνω δική μου οικογένεια, με γεμίζει», είπε αρχικά ο Ιωάννης Απέργης.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην σύζυγό του, Κατερίνα και εξομολογήθηκε: «Τη θαυμάζω, δεν κουράζεται ποτέ. Δεν ξέρω τι δύναμη έχει μια μάνα. Όταν είμαι σπίτι αναλαμβάνω εγώ τα παιδιά».

Όπως αποκάλυψε ο ηθοποιός, προκειμένου να επιβιώσει έχει κάνει δεκάδες επαγγέλματα.

«Έχω δουλέψει στην οικοδομή, σερβιτόρος, παρκαδόρος, αλουμινάς, τέντας και σε βυτιοφόρο. Για τις ανάγκες της οικογένειάς μου θα κάνω τα πάντα», ανέφερε ο Ιωάννης Απέργης.

Όσον αφορά στο μπούλινγκ που έχει βιώσει στην παιδική του ηλικία, ο Ιωάννης Απέργης εξομολογήθηκε: «Οι γονείς μου με έφεραν στην Ελλάδα όταν ήμουν 4,5 ετών, υπήρχε δυσκολία προσαρμογής. Δεν θα ήθελα τα παιδιά μου να βιώσουν κάτι αντίστοιχο, γιατί είναι πολύ σκληρό. Τα αρνητικά σχόλια μου δίνουν παραπάνω ώθηση να ανεβαίνω και να πηγαίνω πιο μπροστά από τους άλλους. Μετά θα με παρακαλάνε».

Read More

And More