Ιωάννης Παπαζήσης: Αυτός είναι ο λόγος που κάνει μπάνιο μόνο με θαλασσινό νερό

Καλεσμένος στην εκπομπή Πρωίαν σε είδον βρέθηκε ο Ιωάννης Παπαζήσης. Ο γνωστός ηθοποιός, μεταξύ άλλων, απάντησε για τον λόγο που τα τελευταία χρόνια κάνει μπάνιο μόνο με θαλασσινό νερό το οποίο μαζεύει ο ίδιος με μπουκάλια από την παραλία.

Όπως παραδέχτηκε ο Ιωάννης Παπαζήσης, όλα ξεκίνησαν από ένα δερματικό πρόβλημα που παρουσίασε στο πρόσωπό του.

«Όλο αυτό ξεκίνησε όταν είχα ένα πρόβλημα δερματικό. Ξεκίνησα να κάνω σειρές στην τηλεόραση και με έβαφαν, είχα βγάλει κάποια προβλήματα δερματικά, κοκκίνιζα πάρα πολύ εύκολα και με ενοχλούσε. Δεν μπορούσα να αφήσω καθόλου τα γένια μου. Δεν μπορούσα να κάνω τίποτα», ανέφερε αρχικά ο ηθοποιός.

Και αποκάλυψε: «Συνειδητοποίησα κάποια στιγμή ότι το καλοκαίρι αυτό το πράγμα καθαρίζει και το συνέχισα βάζοντας θαλασσινό νερό. Και από εκεί σταμάτησε», είπε ο γνωστός ηθοποιός.

Ενώ στη συνέχεια ανέφερε ότι τον χειμώνα μαζεύει με μπουκάλια θαλασσινό νερό: «Τον χειμώνα ρίχνω τα μπουκάλια μέσα στη Θάλασσα για να γεμίσω νερό. Σε κάποιους μπορεί να φαίνεται παράλογο. Πηγαίνω στο Σούνιο, εκεί όπου και πάω για μπάνιο και το καλοκαίρι», είπε ο Ιωάννης Παπαζήσης καλεσμένος στην εκπομπή της ΕΡΤ.

Read More

And More