Ιωάννης Παπαζήσης: «Και νόμος να μην υπήρχε, συνεπιμέλεια θα επιλέγαμε με τη γυναίκα μου»

Ο Ιωάννης Παπαζήσης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και την Ελένη Μουστάκη και αποκάλυψε άγνωστες πτυχές της ζωής του.

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τη συνεπιμέλεια του παιδιού αλλά και τη δουλειά στην οικοδομή με τον πατέρα του.

«Μου είπαν φίλοι να γίνω ηθοποιός, όταν το είπα στους γονείς μου το πήραν παράξενα. Ο πατέρας μου περίμενε να πάω μαζί του στην οικοδομή. “Μας χαλάς τη βόλεψή μας” μου είχε πει. Δούλευα πολλά χρόνια στην οικοδομή με τον πατερά μου, καφέ, delivery», είπε αρχικά μιλώντας για την απόφασή του να γίνει ηθοποιός, αλλά και για τις δουλειές που έχει κάνει κατά καιρούς.

Για την πατρότητα μίλησε μεταξύ άλλων ο Ιωάννης Παπαζήσης: «Το καλύτερο νέο ήταν ότι, πέρασα στο Εθνικό Θέατρο και ότι θα αποκτήσω τον γιο μου. Μετά την απόκτηση του παιδιού οι λέξεις πήραν μια άλλη μορφή. Η συνεπιμέλεια είναι αυτό που έχω επιλέξει με την γυναίκα μου και νόμος να μην υπήρχε, αυτό θα κάναμε», δήλωσε.

 

Για την δημοσιότητα και την διαχείρισή της, ο Γιάννης Παπαζήσης υπογράμμισε πως, «δεν ζω τη ζωή μου με βάση τον τύπο, δεν καθορίζει αυτό την ζωή μου. Υπήρχε δημοσίευμα που με εκνεύρισε, αλλά ως εκεί, φοβήθηκα να τα βάλω με έντυπα».

Read More

And More